Реклама
Реклама
Реклама

Де краще купити квартиру в передмісті Києва?

Життя за межею мегаполісу має свої переваги. Купівля квартири в передмісті Києва вигідна фінансово і територіально, так як столиця зростає, а разом з нею ростуть ціни на житло і все більше киян замислюються про життя за містом.

Купівля квартири в передмісті Києва вигідна фінансово і територіально, так як столиця зростає, а разом з нею ростуть ціни на житло і все більше киян замислюються про життя за містом

Кожен передмістя столиці - це населений пункт. Його величина і якість інфраструктури визначають вартість житла, яка не завжди є головним критерієм при виборі місця проживання. Для деяких важливо географічне розташування населеного пункту, іншим важливо наявність шкіл, дитячих садків, лікарень та інших установ, які потрібні для повноцінного життя.

Розглядаючи можливість покупки квартири в передмісті Києва, варто звернути увагу на такі міста, як:

  • Ірпінь;

  • Гостомель;

  • Ворзель;

  • Буча.

Вони знаходяться в різних частинах київської області, і кожен з них має переваги, яких немає у інших.

Ірпінь - це відмінний варіант для людей, охочих відпочити від міської суєти і дихати вільно, просочений ароматами лісу і річок. Місто офіційно вважається кліматичним курортом і лідером за темпами забудови. Так, за 2015 рік було зведено 85 новобудов, а до 2017 року кількість зданих в експлуатацію житлових об'єктів перевищила 100 одиниць.

Гостомель відомий міжнародним аеропортом «Антонов» і найчистішими озерами, що оточують місто. Перевагами життя тут є спокій і комфорт. У передмісті проживає близько 12 тисяч осіб, а інфраструктура налічує 3 школи, 2 дитячих садки, магазини, супермаркети та парки. Для людей, які працюють в Києві, Гостомель стане оптимальним вибором, так як він розташований всього в 7 км від столиці.

Купівля квартири в передмісті Києва Ворзелі - це заселення в курортну зону, що славиться оздоровчими санаторіями «Україна», «Кичеєво», «Зірка» та парком «Березовий гай», розташованим на березі річки. Добиратися зі столиці можна як власним автотранспортом по трасі Київ-Ковель, так і електричками, регулярно вирушають зі станцій Святошино і Борщагівка. Купуючи житло в Ворзелі, покупець отримує не тільки квартиру в сучасному житловому комплексі, але і можливість подбати про своє здоров'я.

Буча - це варіант для людей, які шукають квартири на первинному і вторинному ринку нерухомості в максимальній близькості від Києва. Можливість купити житло за вигідною ціною з чистової або чорновою обробкою привертає жителів столиці та інших регіонів України. Різноманітність сучасних житлових комплексів робить Бучу одним з лідерів за кількістю продаваних квадратних метрів. Почитати докладніше про нові багатоквартирних будинках і подивитися готові квартири від забудовника можна у нас на сайті.

Вибирати потрібно такий ЖК, який має:

  • Зручне розташування. Важливо наявність транспортних розв'язок і віддаленість від обласного центру.

  • Бездоганну репутацію забудовника. Цей пункт важливий як для споруджуваних, так і для зданих в експлуатацію об'єктів.

  • Сучасну технологію будівництва. Сьогодні зведення житлових багатоквартирних будинків проводиться за монолітно-каркасної і капітальної технології, які розрізняються характером проведення робіт і вартістю готового житла.

  • Утеплення фасаду. Сучасні ЖК утеплюють пінополістиролом або мінеральною ватою.

  • Підземний паркінг. Слід уточнити кількість, вартість оренди або купівлі паркувального місця.

Впорядковану прибудинкову територію. В обов'язковому порядку площа біля житлового комплексу повинна мати в'їзд для автомобілів, пішохідні доріжки, зелену зону, дитячий майданчик.