Реклама
Реклама
Реклама

Як купити 3-кімнатну квартиру в Києві

  1. Алгоритм дій при покупці трикімнатної квартири
  2. Нова квартира або б / у?
  3. Квартира в Києві або області?
  4. Ціна
  5. Вибір кампанії-забудовника

Солідні ціни на квадратний метр житла змушують покупців ретельно аналізувати пропозиції ринку нерухомості. Як не наробити помилок, за які потім доведеться довго розплачуватися? На що звернути найпильнішу увагу, купуючи квартиру?

Алгоритм дій при покупці трикімнатної квартири

Розглянемо варіант, коли потрібно купити 3 кімнатну квартиру . Слід дати відповідь на наступні питання:

  1. Первинний ринок або вторинний;

  2. Київ або область;

  3. Вартість квадратного метра;

  4. Бонуси і знижки;

  5. Вибір забудовника.

Нова квартира або б / у?

Купівля житла на первинному або вторинному ринках пов'язана зі специфічними проблемами, притаманними як першого, так і другого варіантів. Не варто благодушествовать, набуваючи нову квартиру від забудовника. Іноді інвестори, які вклали серйозні кошти в купівлю квартир, залишаються ні з чим: забудовник банкрутує, або просто зникає з касою. Ряд проблем чекає і покупців квартири на вторинному ринку: сірі схеми, підроблені документи, суди з неврахованими власниками, складний і дорогий ремонт житла, довгий час експлуатувалося колишніми власниками.

Квартира в Києві або області?

Навіть самі кияни нерідко зупиняють вибір на передмісті. Причин тому кілька:

  • тиша;

  • Чисте повітря;

  • Чудова природа;

  • Близькість до столиці;

  • Відмінний транспорт і потужна міська інфраструктура.

Наприклад, можна купити 3 кімнатну квартиру в Вишгороді, розташованому всього в семи кілометрах від Києва. Поруч знаходиться Дніпро, Київське водосховище, лісопаркова зона. За допомогою міського транспорту шлях до найближчої станції метро ( «Героїв Дніпра») займе всього 15 хвилин, тобто житло знаходиться фактично в межах столиці.

Ціна

Якщо оцінювати вартість квадратного метра, то покупці 3 кімнатної квартири в ЖК «Вишгород Сіті Парк» перебувають явно в виграшному становищі. Компанія-забудовник реалізує трикімнатні квартири з величезною знижкою, якщо інвестувати в будівництво заздалегідь. Чим раніше купити житло в новобудові, тим дешевше воно буде коштувати.

Крім того, майбутній власник квартири має можливість облаштувати своє житло, керуючись лише власними інтересами: політика компанії-забудовника дозволяє перепланувати кімнати, прокласти власні комунікації, провести обробку на будь-який смак.

Потрібно зауважити, що забудовник у всьому йде назустріч покупцям, максимально знижуючи навантаження на бюджет інвесторів: квартиру можна придбати в розстрочку, заплативши лише початкову суму. Повна вартість може виплачуватися роками.

Вибір кампанії-забудовника

У гонитві за дешевизною не слід нехтувати елементарними правилами безпеки. Необхідно зібрати всю можливу інформацію про фірму, почитати відгуки, з'їздити до місця зведення ЖК. Якщо забудовник зводить комплекс посеред чистого поля, це повинно насторожити покупця, оскільки прокладка комунікацій в майбутньому зажадає величезних витрат, що може підірвати фінансове здоров'я будівельної компанії. Краще вибирати новобудову в центрі розвиненого населеного пункту. Наприклад, ЖК «Вишгород Сіті Парк» розташований в центральній частині міста Вишгород, що має розвинену інфраструктуру, школи, дитячі садки, супермаркети, магазини, підприємства послуг, лікарню і аптеки.

Квартира в Києві або області?
Як не наробити помилок, за які потім доведеться довго розплачуватися?
На що звернути найпильнішу увагу, купуючи квартиру?
Нова квартира або б / у?
Квартира в Києві або області?