Реклама
Реклама
Реклама

Повернення боргу 👉💰 з фізичної особи за розписці ✍🏼

В роботі юридичного бюро Е

В роботі юридичного бюро Е.Романовой досить великий відсоток справ становить саме повернення боргу, який підтверджений письмовій розпискою. Потрібно відзначити, що велика частина справ цієї категорії вважається приємною. Це пов'язано з тим, що розписка підтверджує безумовність існуючої заборгованості.

Проте, повернення боргу при наявності розписки може і не припускати ініціювання судового розгляду. Це пов'язано з тим, що її наявність дає право отримати судовий наказ. Слід зазначити, що це досить проста процедура. Однак, у багатьох випадках просто необхідно йти в суд.

Як саме вчинити в ситуації, коли передані в борг гроші не повертаються під час, а необхідність їх повернути висока? Чи варто самостійно планувати процес і намагатися досягти правосуддя? Однозначно відповісти на це питання не можна, оскільки ситуації бувають різні. Але можна сказати, що кожен дожжен займатися виключно тією справою, якій він навчався і знає! Тільки професіонал може правильно підійти до питання вирішення проблеми, дати юридичну оцінку документами, які є у кредитора, і довести справу до логічного кінця - домогтися повернення раніше переданих грошових коштів. Тому, підстави для звернення до юристів вагомі.

Чому варто звернутися до фахівців юридичного бюро Е.Романовой або з якими «підводними каменями» можуть зіткнутися збирачі в процесі повернення своїх грошей?

Як правило, при наявності розписки, яка підтверджує факт наявності заборгованості отримати рішення суду або ж судовий наказ не становить ніякої складності. Однак, не варто забувати про те, що його ще треба фактично виконати, тобто змусити боржника реально повернути отримані гроші. І на цьому етапі починається важка робота, в разі невиконання зобов'язань боржником у добровільному порядку після отримання рішення або судового наказу, а саме:

  • розшук боржника;
  • встановлення місця знаходження майна недбайливого позичальника;
  • встановлення наявності банківських рахунків;
  • визначення місця роботи боржника;
  • накладення арешту на знайдене майно і грошові кошти, його опис;
  • проведення фактичного стягнення, реалізація та повернення грошової суми стягувачеві.

Як показує практика, боржники можуть свідомо ухилятися від повернення боргу. Для цього можуть використовуватися різні «брудні» кошти. Такі, наприклад, як переклад права власності на наявне майно, приховування рухомого майна, яке може бути реалізовано і компенсовано в якості погашення боргу. Судові пристави часто завалені різною роботою і, якщо справа не пріоритетне, вони не віддають належну увагу швидкому виконанню покладених на них обов'язків, що розв'язує руки боржнику. Саме з цієї причини варто контролювати хід руху виконавчого провадження.

Слід звернути увагу на те, що саме компетентний юрист може допомогти в такій ситуації! Співробітники юридичного бюро Е.Романовой готові нагадати державним службовцям про чарівну нормі закону і надихнути їх. Ми готові використовувати виключно професійний підхід.

Як бачимо, не так все просто, як здається на перший погляд. Не завжди розписка дає гарантію повернення грошей. На практиці кредитор може зіткнутися з реальними труднощами, про які він навіть і не міг підозрювати.

Повернення боргів по розписці, як ми бачимо, захід у всіх випадках вимагає юридичного присутності. При цьому не варто і говорити про те, що далеко не кожен юрист здатний впоратися з поставленим завданням. Ні, на початку здається, що простіше справи і не буває: от боржник, а ось його розписка. Однак на практиці стягувач може зіткнутися з такими труднощами, про які він і не підозрював. Наприклад, дані, зазначені в розписці не збігаються з реальними або боржник відмовляється від того, що саме він написав її. Або у нього банально немає грошей і з нього нічого взяти. Так багато яких ще обставин може з'ясуватися в ході повернення боргів по розписці. Однак участь у справі справжнього професіонала здатне вирішити будь-яку проблему. Фахівці нашої компанії є саме такими професіоналами.

Ціни на послуги юристів і адвокатів залежать від завдань.

Дзвоніть прямо зараз! Допоможемо!

+7 (861) 212-54-74 , +7 (988) 241-05-75

Як саме вчинити в ситуації, коли передані в борг гроші не повертаються під час, а необхідність їх повернути висока?
Чи варто самостійно планувати процес і намагатися досягти правосуддя?
Романовой або з якими «підводними каменями» можуть зіткнутися збирачі в процесі повернення своїх грошей?