Реклама
Реклама
Реклама

Новий 4G-смартфон HTC Desire 830 Dual Sim вже в МТС

Абонентам МТС став доступний новий 4G-смартфон HTC Desire 830 Dual Sim , Який надає своїм власникам по-справжньому широкі мультимедійні можливості. Пристрій можна придбати в розстрочку на рік з початковим платежем в розмірі всього 33,90 рубля, а за його покупку МТС дарує 5 ГБ мобільного інтернету.

Пристрій можна придбати в розстрочку на рік з початковим платежем в розмірі всього 33,90 рубля, а за його покупку МТС дарує 5 ГБ мобільного інтернету

HTC Desire 830 Dual Sim стане вірним другом для тих, хто не уявляє свого життя без мобільного фотографії. Основна камера смартфона з роздільною здатністю 13 мегапікселів і системою оптичної стабілізації забезпечує високу чіткість кадрів навіть при пересуванні, що знімається і недостатнього освітлення. У свою чергу, фронтальний модуль відрізняється великим кутом огляду для створення групових Селфі, вміє вести зйомку в автоматичному режимі і підтримує фірмову технологію HTC UltraSelfie для якісних автопортретів в сутінках або в темних приміщеннях. Ну, а довести кадри до досконалості допоможе просунутий вбудований фоторедактор.

Щоб задоволення доставляв не тільки процес зйомки, а й перегляд фото і відео, HTC Desire 830 Dual Sim оснащений екраном з діагоналлю 5,5 "і підтримкою стандарту Full HD. Крім цього, любителі слухати музику з телефону оцінять динаміки з підсилювачами HTC BoomSound з Dolby Audio Surround, які створюють ефект об'ємного і багатоканального звуку 5.1. За швидку роботу смартфона під час виконання будь-яких завдань відповідають 8-ядерний процесор і 3 ГБ оперативної пам'яті. А дійсно довго насолоджуватися мультимедійними можливостями HTC Desire 830 Dual Sim допоможе режим екстремального енергозбереження.

В рамках акції «Смартфони до літа» HTC Desire 830 Dual Sim можна оформити в розстрочку на рік з початковим внеском всього 39,90 рубля і щомісячним платежем у розмірі 60,50 рублів. Повна вартість пристрою становить 599,90 рубля. За покупку новинки МТС дарує 5 ГБ мобільного інтернету.

HTC Desire 830 Dual Sim представлений в МТС в двох стильних кольорах: чорно-золотий і біло-кобальтової .