Реклама
Реклама
Реклама

Керамічна плитка

  1. колекції
  2. Переваги співпраці з нами
  3. Як купити керамічну плитку в галеон

Елегантна, стильна і разом з тим практична керамічна плитка - бажана гостя в кожному будинку. Тому знайти компанію, готову запропонувати максимально широкий асортимент якісних оздоблювальних матеріалів - пріоритетне завдання для багатьох власників бізнесу і роздрібних покупців.

Компанія Галіон пропонує сотні найменувань керамічної плитки та інших матеріалів від провідних брендів Іспанії, Італії, Німеччини, Португалії і не тільки. У нашому каталозі знайдеться будь-яке рішення для Вашого будинку, будь то матові або глянцеві, темні або світлі, ніжно-пастельні або насичено-чуттєві варіанти обробки. При цьому яким би не був Ваш вибір, придбана у нас плитка буде незмінно приваблива протягом багатьох років так само, як в перший день після покупки.

колекції

Різноманіття стилів, малюнків і колірних рішень, представлене в каталогах наших колекцій європейської керамічної плитки, дозволяє втілити в життя свіжі дизайнерські ідеї Різноманіття стилів, малюнків і колірних рішень, представлене в каталогах наших колекцій європейської керамічної плитки, дозволяє втілити в життя свіжі дизайнерські ідеї. Сьогодні в числі хітів продажів наступні оригінальні серії:

  • VENUS ( Іспанія ) - розкішна керамічна плитка іспанія, дивує тонкими алюзіями до вишуканих тканин, шовку і парчі;
  • EMIGRES ( Іспанія ) - ефектний мінімалістичний модерн, що запам'ятовується магічним мерехтінням різьбленого візерунка на металевих вставках;
  • CARMEN ( Іспанія ) - ніжне поєднання півтонів і переливів, виражене в спокійних квіткових орнаментах.

Переваги співпраці з нами

Купівля керамічної плитки в компанії галеон - це Купівля керамічної плитки в компанії галеон - це

  • Безмежні можливості вибору. У нашому каталозі - не тільки вишукана керамічна плитка, але і стильний керамограніт, високоміцний клінкер, а також витончені скляні рішення (стекломозаїка) для обробки приміщень. Забудьте про компроміси - в такому розмаїтті знайдуться актуальні рішення для ванної кімнати, кухні, вітальні та інших зон.
  • Бездоганний сервіс. Зробити так, щоб обрана Вами керамічна плитка ідеально відповідала вимогам і типу оформлюється простору - завдання наших консультантів. Їхня професійна допомога - запорука легкості і задоволення від роботи з нами. доставка плитки здійснюється в будь-яку точку Москви і найближчого Підмосков'я.
  • Гнучкі та вигідні умови. Вартість більшості видів елітної керамічної плитки в компанії галеон помітно нижче, ніж у конкурентів. Причина таких вигідних цін - в роботі з постачальниками безпосередньо, в обхід зайвих посередників. Крім того, Ви можете додатково заощадити, скориставшись накопичувальною знижкою як постійний покупець, а з кожним нашим дилером ми працюємо за індивідуальною схемою.

Як купити керамічну плитку в галеон

Придбати будь-які керамічні матеріали можна за допомогою зручної онлайн-форми, де працює фільтр по параметрам. Також для Вас відкритий салон «Галіон-Кераміка» - затишне місце в центрі Москви, де Ви зможете познайомитися з кращими зразками європейської плитки і отримаєте вичерпну інформацію про продукцію і купити плитку. Також наші консультанти готові відповісти на всі запитання за телефонами, вказаними в розділі « Контакти ». Керамогранітна плитка купити в Москві - краща пропозиція керамічної плитки в нашому інтернет магазині.