Реклама
Реклама
Реклама

Олексій Воробйов побивається за колишню дівчину

12:58 23.01.2017

29-річний Олексій Воробйов - завидний холостяк. Мільйони дівчат по всій Росії мріють сходити з ним на побачення, і тепер у них з'явилася така можливість. Музикант знову один. У своєму мікроблозі в Instagram Олексій Воробйов опублікував несамовитий пост, присвячений минулим відносинам.

«Кажуть, що не можна змішувати особисте життя і роботу. Але моя робота дозволяє мені відтворювати переживання і відокремлювати їх від себе. Звичайно, я б міг і далі посміхатися і робити вигляд, що все нормально. Але я не хочу. Цю сторінку свого життя я не буду перегортати, я був занадто щасливий, коли писав її. Я змішаю слова, фото, відео та спогади, які у мене залишилися, і перемалюю їх на тій же сторінці в точності, як художник, який пише портрет з натури ... »- написав Воробйов під кадром з нового кліпу на пісню« Я просто хочу приїхати ».

Нагадаємо, що Олексій Воробйов розлучився з дівчиною на минулого тижня. Артист прилетів зі Штатів на вихідні в Москву, щоб побачити свою улюблену, але полетів назад холостим . У своєму мікроблозі артист написав: «Мораль історії така: якщо хочете зробити сюрприз і перелетіти заради кого-то через океан на добу - краще попереджайте про свої наміри». Шанувальники припустили, що Воробйов викрив свою дівчину в зраді.

Олексій Воробйов в літаку Олексій Воробйов в літаку

Читайте також:

Холостяк Олексій Воробйов показав свою дівчину

Олексій Воробйов подарував дівчині таунхаус в Москві