Реклама
Реклама
Реклама

Новини - Офіційний сайт адміністрації Волгограда

Жителі Кіровського району лідирують в кількості подачі заявок на конкурс «Вуличний артист»

У Волгограді тривають відбіркові тури конкурсу «Вуличний артист», присвяченого 430-річчю Царицина - Сталінграда - Волгограда. В даний час за кількістю поданих заявок на участь в творчому змаганні лідирує Кіровський район Волгограда. Проект надає можливість талановитим волгоградці продемонструвати свої творчі здібності - у вокалі, грі на музичних інструментах, цирковому мистецтві. Відбіркові тури продовжаться до середини серпня.

Перші 600 метрів оновленої автодороги по вул. Героїв Тули відкриті для руху

На автомагістралі по вул. Героїв Тули в Тракторозаводском районі, де триває реконструкція з розширенням проїжджої частини, вже відкрито рух транспорту по новим чотирьох смугах протягом 600 метрів. Зараз робочі підрядної компанії почали укладання щебеневої подушки в основу ще одного 600-метрового відрізка автодороги в районі залізничного шляхопроводу. Загальна протяжність об'єкта становить майже три кілометри, роботи завершаться до кінця поточного року.

Волгоградці відзначать Всесвітній День фотографа конкурсами та квестом про рідне місто

12 липня в Волгограді відбудеться молодіжний творчий фестиваль NON-STOP "Посміхайся». Він буде проходити на верхній терасі Набережної з 17-00 до 20-00. В цей день своє професійне свято відзначають фотографи, тому організатор заходу - міський комітет молодіжної політики та туризму - присвятив тригодинний фестиваль мистецтва фотографії. Крім традиційного концерту для гостей і жителів Волгограда будуть організовані конкурси та ФотоКвест.

На двох вулицях Дзержинського району фахівці завершили основні дорожні роботи

Підрядна організація закінчила укладання фінішного шару асфальтового покриття на вулицях Поліни Осипенко і Полоненко. На останньому етапі поновлення дорожнього полотна фахівці облаштують примикання, з'їзди, паркувальні кишені, а також завдадуть відповідну розмітку. Відновлення вулиць проводиться в рамках національного проекту «Безпечні та якісні автомобільні дороги».

На вулиці Піддубного розпочався фінальний етап реконструкції автодороги

Підрядна організація приступила до укладання фінішного шару асфальтобетону на проїжджу частину вул. Піддубного в Червоножовтнева районі. До ранку понеділка на об'єкті укладено понад 5000 квадратних метрів - всього тут оновиться близько 15 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття. Реконструкція ведеться в рамках реалізації в Волгограді національного проекту «Безпечні та якісні автомобільні дороги».