Реклама
Реклама
Реклама

Велич Кантрі Клаб. Заміський відпочинок в Московській області

  1. Московська область
  2. Номерний фонд Веліч Кантрі Клаб
  3. Інфраструктура Велич Кантрі Клаб
  4. Харчування в Веліч Кантрі Клаб
  5. Цей Велич
  6. Корпоративні заходи в Велич Кантрі Клаб
  7. Розрахунковий час Веліч Кантрі Клаб
  8. Відгуки про відпочинок в Веліч кантрі клаб
  9. Проїзд в Велич Кантрі Клаб
  10. Примітка менеджера
Всі пансіонати Підмосков'я

Ми є офіційною уповноваженою компанією
(При бронюванні знижка від офіційних цін)

Московська область

Опис Веліч Кантрі Клаб

Опис Веліч Кантрі Клаб

Веліч Кантрі Клаб це унікальний заміський готель-клуб для шанувальників спорту, вишуканого відпочинку і активних розваг.

У розпорядженні членів клубу - затишні інтер'єри, найкраще обладнання, попереджувальний персонал і найчистіший заміське повітря.

Створити комфортне середовище - це значить не тільки встановити найякісніше обладнання та забезпечити найкращий сервіс, але також підібрати певний контингент відвідувачів. Веліч Кантрі Клаб збирає навколо себе людей, які розвиваються і прагнуть до нових знань, розширюючи коло своїх друзів і знайомих. Ми створюємо умови для спілкування однодумців та спільного проведення дозвілля.

У підмосковному клубі проводяться регулярні клубні заходи: сезони винних дегустацій за участю кращих постачальників елітного алкоголю, гриль-party, турніри з боулінгу, перегляди спортивних заходів, музичні вечори.

Ми рекомендуємо заміський готель Веліч Кантрі Клаб для відпочинку всією сім'єю, а також в компанії друзів або колег. Приїжджайте в готель Веліч і вам обов'язково сподобається!

Повноцінний заміський відпочинок на увазі не менше двох днів, проведених на природі. Це можуть бути сімейні вихідні або активний відпочинок з друзями. А після насиченого дня, присвяченого спорту та здоров'ю, буде особливо приємно розслабитися, відмовившись від вечірніх подорожей. До того ж сон на свіжому повітрі відмінно відновлює сили!

Номерний фонд Веліч Кантрі Клаб

Готель Веліч Кантрі Клаб - це 9 затишних номерів класу люкс з виглядом на хвойний ліс. У кожному з них передбачена італійська ванна кімната з душовою, телевізор, телефон, Інтернет, міні-бар, лоджія, а в двокімнатних апартаментах - також особиста кухня з сучасним обладнанням. Оздоблення кімнат відповідає найвищому рівню, а обстановка виконана зі смаком і любов'ю.

Сучасна будівля оригінальної архітектури являє собою єдиний комплекс:

  • одномісний стандартний номер SGL. У номері: душова кабіна, ТВ, телефон, інтернет, міні-бар, двоспальне ліжко;
  • двомісний стандартний номер TWIN. У номері: душова кабіна, ТВ, телефон, інтернет, міні-бар, дві полуторні ліжка, лоджія;
  • двомісний стандартний номер DBL. У номері: душова кабіна, ТВ, телефон, інтернет, міні-бар, двоспальне ліжко, лоджія;
  • двомісний двокімнатний SUITE. У номері: душова кабіна, ТВ, телефон, інтернет, міні-бар, вітальня з диваном і обладнаної кухнею, спальня з двоспальним ліжком, дві лоджії.

Інфраструктура Велич Кантрі Клаб

Басейн Веліч Кантрі Клаб призначений для інтенсивних занять спортом і водних розваг.

Особливості басейну:

  • 25-метрові доріжки олімпійського стандарту;
  • зона аква-відпочинку з гідромасажем та водоспадом;
  • комп'ютерний контроль якості води та новітні німецькі системи водопідготовки;
  • комфортна температура цілий рік;
  • вечірнє підсвічування, в т.ч. підводне підсвічування.

Кваліфікований тренер проводить індивідуальні заняття. Він допоможе отримати початкові навички плавання або поліпшити техніку. Для всіх бажаючих регулярно проходять заняття з аква-аеробіки.

СПА - очищення через воду це комплексний догляд за здоров'ям і красою, побудований на перевірених часом традиціях і збагачений сучасними науковими знаннями. Лікування водами направлено на боротьбу з втомою, нездужанням і стресами, а також - профілактику хвороб. СПА Велич Кантрі клуб - це комплекс релаксації, що володіє чудовим властивістю відновлювати життєві сили, покращувати самопочуття і підвищувати емоційний тонус. особливості:

  • унікальне високотехнологічне німецьке обладнання фірми Klafs,
  • повний набір об'єктів для приємного відпочинку і релаксації,
  • широкий вибір CGF пакетів і окремих процедур,
  • якісні та ефективні косметичні засоби (Bruno Vassari, Paloma і ін.).

Розваги Веліч Кантрі Клаб пропонує найпопулярніші види активного відпочинку і розваг, підібрані з урахуванням спортивної специфіки клубу. Їх перевага в тому, що вони можуть бути однаково цікаві як для новачків, так і для професіоналів, як для юних членів клубу, так і для дорослих. У їх числі: боулінг, більярд, камінний зал, рибалка, каток.

Дитячий клуб Веліч Кантрі Клаб призначений для сімейного відпочинку, тому до маленьким гостям тут ставляться з такою ж увагою, як і до їхніх батьків. У клубі створені умови для гармонійного розвитку дитини відповідно до віку. Вони включають як загальну фізичну підготовку, так і стимулювання творчих здібностей і талантів.

Харчування в Веліч Кантрі Клаб

Щоб проявити всю глибину чистого смаку і аромату продукту, потрібно виконати всього дві умови. Перше - уникати складних поєднань компонентів. Друге - використовувати тільки найсвіжіші і якісні продукти. Ці принципи покладені в основу меню нашого ресторану. Потрібно визнати, що від цього воно не втрачає вишуканість і здатне здивувати і порадувати найдосвідченіших гурманів.

Збагатити палітру смаку можна за допомогою вина. Винні сомельє підкажуть найбільш підходящі сорти зі спеціальних льохів Клубу. Новинки можна спробувати на сезонних дегустаціях. Ласунам запропонують свіжу випічку і ніжні десерти з власної кондитерської. А для бажаючих приправити страви ресторану ароматами хвойного лісу або посидіти під зірками - на даху клубу розташована веранда під відкритим небом.

Цей Велич

  • затишний зал на 70 посадочних місць в вишуканому італійському стилі
  • європейська та авторська кухня в стилі ф'южн від шеф-кухаря (диплом The French Culinary Institute, New York)
  • окремий lounge-bar з м'якими кріслами
  • дансинг і сцена
  • відкрита веранда працює в теплу пору року
  • трансляції міжнародних змагань на великому екрані

У вихідні жива музика додасть вечері романтики.

Попереджувальний персонал завжди буде радий допомогти підготувати корпоративне або сімейний захід.

Корпоративні заходи в Велич Кантрі Клаб

Веліч Кантрі Клаб - підходяще місце для корпоративних заходів. Заміська атмосфера відмінно сприяє проведенню нарад топ-менеджменту і освіжає голову перед прийняттям ключових рішень. Вікенд на свіжому повітрі підвищить лояльність співробітників компанії, а офіційна презентація для партнерів і клієнтів компанії стане яскравою і такою, що запам'ятовується.

особливості:

  • ресторан на 70 посадкових місць, літня веранда
  • конференц-зал з каміном на 40 учасників
  • готель, 11 номерів
  • світлотехнічне та концертне обладнання
  • презентаційне обладнання (плазми, проектори, мікрофони)

Зателефонуйте в наш корпоративний відділ по телефону +7 (495) 960-87-57 або надішліть запит на електронну пошту . Програма кожного заходу обговорюється в індивідуальному порядку з менеджером компанії «Атмосфера Успіху».

Розрахунковий час Веліч Кантрі Клаб

Час заїзду з 17:00, час виїзду до 15:00

Ціни на путівки в готелі «Веліч Кантрі Клаб» уточнюйте у менеджерів по телефону +7 (495) 960-87-57

Відгуки про відпочинок в Веліч кантрі клаб

  • Тут можуть бути Ваші відгуки про відпочинок в Веліч Кантрі Клаб

Адреса готелю Велич кантрі клаб

143055, Московська область, Одинцовський район, «селище Веліч».

Проїзд в Велич Кантрі Клаб

Автомобілем: по Новоризькому шосе, на 30 км повернути на Звенигород, далі через 10 км перший поворот праворуч за вказівником готелю, далі проїхати 1,5 км через село Супонева до еко містечку Велич.

Примітка менеджера

Звертаємо увагу на те, що сайт, носить виключно інформаційний характер про відпочинок в Підмосков'ї і Центральної Росії і ні за яких умов не є публічною офертою, яка визначається положеннями Статті 437 (2) Цивільного кодексу Російської Федерації.

Ми працюємо за цінами Веліч Кантрі Клаб. І надаємо знижки 3-7% від офіційних цін. Купити путівку на відпочинок в готелі Велич без націнок можна в Москві по телефону +7 (495) 960-87-57
Ціни уточнюйте при бронюванні.

Наберать наш номер телефону +7 (495) 960-87-57 , Щоб замовити путівку на відпочинок вашої мрії?

Замовляючи у нас путівку Ви отримуєте кращу ціну