Реклама
Реклама
Реклама

Розклад електричок

  1. Розклад електропоїздів Савелово - Москва
  2. Розклад електропоїздів Савелово - Сонково
  3. Розклад електропоїздів Савелово - Углич

Шановні відвідувачі! Вашій увазі представлено літній розклад електричок на 2012 рік (на Москву, Сонково, Углич).

Послугами електропоїздів, які бажають добратися до міста Кимри, користуються набагато частіше, ніж будь-яким іншим видом транспорту. Це обумовлено тим, що електричка, на відміну від автотранспорту, має строго визначений час прибуття на станції.

Станція Савелово розташована в місті Кимри на правому березі річки Волги. Виходи на вулиці Туполєва, Транспортна, Станційна, Вокзальний провулок. Детальніше дізнатися і зорієнтуватися Ви можете, використовуючи онлайн карту міста Кимри , Розташовану на нашому сайті.

Представлені на сайті час відправлення від залізничних вокзалів і час прибуття в кінцевий пункт оформлені у вигляді таблиць Представлені на сайті час відправлення від залізничних вокзалів і час прибуття в кінцевий пункт оформлені у вигляді таблиць.

Розклад періодично оновлюється, але необхідно пам'ятати, що можливі позапланові зміни. Інформацію про останні зміни ви можете дізнатися в довідковій службі.

Для подальшого пересування по місту Кимри, радимо ознайомитися з розкладом міських автобусів . Також гостям міста, можливо, буде зручніше скористатися послугами таксі. На сайті подано коротку довідкова інформації про таксопарку міста і телефонні номери для замовлення таксі .

Розклад електропоїздів Савелово - Москва

Список станцій (від Москви до Савелово):
Москва Свалявської - Тімірязєвська - Окружна - Дегуніно - Бескудніково - Ліанозово - Марк - Новодачне - Долгопрудная - Водники - Хлєбнікова - Шереметьевская - Лобня - Депо - Лугова - Некрасовська - Катуар - Трудова - Икша - Морозко - Турист - Яхрома - Дмитров - Каналстрой - Пл . 75 км - Орудьево - Вербилки - Пл. 94 км - Власова - Талди - Лебзіно - Пл. 124 км - Савелово (Кимри).

Савеловское напрямок Московської залізниці - це залізнична лінія у напрямку на північ від Москви. Головний маршрут має довжину рівну 128 кілометрів, кінцевим пунктом є станція Савелово міста Кимри. Єдине чинне відгалуження даної лінії проходить до станції Дубна, довжина відгалуження становить 51 кілометр. У 2012 році був підрахований обсяг приміських перевезень у напрямку, який склав понад 103 тисяч пасажирів на добу.

Дана лінія в основну чергу використовується приміськими електропоїздами. Основний пасажирський термінал - це Савеловський вокзал, який розташовується в Москві. Час руху з Свалявського вокзалу 2 години 25 хвилин.

Історична довідка: лінія була відкрита ще в грудні 1900 На ділянці Бескудніково - Савелово і спочатку пов'язувалася з Московсько-Ярославської залізницею. Ділянка Москва - Бескудніково з'явився в березні 1902. Гілка Вербилки - Велика Волга відкрита на початку 1930-х, розібрана під час війни, відновлена ​​в 1950-х і продовжена до міста Дубни в 1969.

Розклад електропоїздів Савелово - Сонково

Список станцій (від Савелово до Сонково):
Савелово (Кимри) - Білий Городок - Стрельчіхі - Скнятіно - Новокатово - 177 км Зупинний Пункт - Калязін Піст - Калязін - Калязін Піст - 195 км Зупинний Пункт - 201 км Зупинний Пункт - Кашин - 211 км Зупинний Пункт - 220 км Зупинний Пункт - МЮД - 233 км Зупинний Пункт - Кесова Гора - Золотково - 254 км Зупинний Пункт - Сонково.

Розклад електропоїздів Савелово - Углич

Список станцій (від Савелово до Углича):
Савелово (Кимри) - Пл. 139 км - Білий Городок - Пл. 151 км - Стрельчіхі - Скнятіно - Новокатово - Пл. 177 км - Калязін Пасс. - Пл. 5 км - Чігірёво - Пл. 12 км - Висока - Кулішкі - Пл. 24 км - Пл. 29 км - Червоне - Пл. 40 км - Углич.