Реклама
Реклама
Реклама

Київський річковий порт відкрив сезон теплоходних прогулянок по Дніпру

Київський річковий порт відкрив сезон річкових прогулянок по Дніпру і опублікував розклад маршрутів.

як відзначається на сайті порту, прогулянкові теплоходи почали регулярні рейси від причалів Річкового вокзалу (з 8-го по 13-й).

Зокрема, пропонуються годинні поїздки за маршрутом «Панорама Києва» від Поштової площі до моста Патона і назад (з тість в будні 150 грн, у вихідні - 180 грн. На всі програми дітям до шести років безкоштовно, від шести до 12 років - 50 % від вартості квитка), двогодинні «Устя Десни» з розворотом біля острова Великого (270-300 грн)

Є і більш тривалі подорожі, розраховані на 3,5 години, такі як «Київське море» (400 грн). Теплоходи покатають відпочиваючих від Поштової площі до Київського моря через шлюзи і назад.

Ще одна програма - «Кам'яні джунглі Осокорки» (200 грн) - розрахована на тих, кому не набридли міські види. Це можливість здійснити подорож уздовж всього Києва, побачити пам'ятки столиці, проплисти під трьома мостами і познайомитися з архітектурою самого молодого району Києва.

Програма «На Оболонь» (200 грн) пропонує помилуватися красою північної частини столиці з Дніпра, відправитися вгору по річці, уздовж всього Подолу, навколо Рибальського острова до набережної Оболоні.

Крім цього, традиційно організовується розважальна програма для дітей «На абордаж» (150 рн, діти до чотирьох років безкоштовно) і танцювальна «На хвилях музики» для любителів активного відпочинку (200-250 грн).

Київський річковий порт відкрив сезон річкових прогулянок по Дніпру і опублікував розклад маршрутів

Відзначимо, компанія «Київський річковий порт» має в своєму розпорядженні десять теплоходів різної модифікації і пасажиромісткості. Виконує рейси в акваторії Дніпра.

Нагадаємо, в новому сезоні кияни також зможуть покататися з вітерцем на швидкісних судах з підводними крилами «Невка»