Реклама
Реклама
Реклама

водійські - Кримський сайт

Сімферополь. Першотравневий районний суд за позовами прокуратури позбавив водійських посвідчень 10 місцевих жителів, які страждають на наркоманію. Про це сьогодні повідомила прес-служба прокуратури Криму.

Читати далі...

Сімферополь. Уряд Російської Федерації затвердив зміни до постанови «Про взаємодію між багатофункціональними центрами надання державних і муніципальних послуг та федеральними органами виконавчої влади, органами державних позабюджетних фондів, органами державної влади суб'єктів Російської Федерації, органами місцевого самоврядування» - з 1 лютого 2017 року МФЦ можна буде оформити і отримати паспорт громадянина РФ, закордонний паспорт і водійське посвідчення. Відповідна постанова опублікована на порталі правової інформації.

Читати далі... Дата: 8 серпня 2016 | розділи: події Мітки: уряд , Росії , внесло , зміни , роботу , багатофункціональних , центрів , 2017 , року , будуть , видавати , паспорта , водійські , посвідчення З 1 вересня 2016 року в усіх підрозділах Державтоінспекції при прийомі теоретичного іспиту у кандидатів у водії будуть використовуватися нові комплекти екзаменаційних завдань. Про це повідомляє прес-служба МВС Криму. Читати далі...

Сімферополь. Кримським власникам особистого автотранспорту немає необхідності здійснювати заміну водійських посвідчень українського зразка - вони дійсні на всій території Росії. Про це сьогодні в прямому ефірі телеканалу «Крим 24» повідомив начальник управління ДАІ МВС по Республіці Крим Анатолій Борисенко.

Читати далі... Співробітники ГИМС МНС Криму нагадують судновласникам про необхідність заміни українського посвідчення.

З 776 власників маломірних суден в Криму лише 44 замінили судноводійної посвідчення на документ російського зразка, повідомляє «Крим Медіа».

Співробітники Державної інспекції по маломірних суднах Головного управління МНС Росії по Республіці Крим нагадують власникам про необхідність замінити своє посвідчення.

Дана процедура передбачає перевірку теоретичних знань і практичних навичок громадян в управлінні маломірним судном.

Читати далі...


Обмін водійських посвідчень українського зразка на російські відбувається без повернення українських. Така відповідь на інформаційний запит начальником управління ДІБДР по Республіці Крим Анатолій Борисенко.

Читати далі...

Перереєстрація транспортних засобів та заміна водійських посвідчень українського зразка на російські в даний час проводиться безкоштовно.

Про це в ефірі радіо «Росія сьогодні» заявив начальник Управління ДІБДР РФ в РК Анатолій Борисенко.

Читати далі...

З 1 січня 2015 року ГИБДД Криму і Севастополя створюють заміну водійських посвідчень і перереєстрацію автомобілів за гроші.

Зміни до Податкового Кодексу Російської Федерації в частині і розмірів оплати послуг, що надаються підрозділами МРЕВ ДАІ вступили в силу згідно з Федеральним законом від 21 липня 2014 року № 221 - ФЗ.

Читати далі...
Постановою Уряду Російської Федерації від 14.11.2014 р № 1191 затверджені Правила повернення водійського посвідчення після втрати підстав припинення дії права на керування транспортними засобами. Читати далі...

У восьми містах Криму можна зробити обмін водійських посвідчень, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та державних номерних знаків.

Про це «Кримській правді» повідомили прес-службі ГИБДД в РК.

Читати далі... Обмін водійських посвідчень, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та державних номерних знаків можна провести в 8 містах Криму
Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції в Криму.
Документи можна обміняти в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Сімферополя (вул. Читати далі...

Перереєстрація транспорту і заміна водійських посвідчень з українського зразка на російський розпочато в Криму і Севастополі, повідомляє прес-служба МВС Росії.

«Ніякої екстреної заміни документів і номерних знаків не планується, все буде відбуватися в плановому режимі, - повідомляє прес-служба.

Читати далі...

Водійські посвідчення придатні, видані Україною, придатні в Криму до кінця року - до 1 січня 2015-го в регіоні діє перехідний проміжок часу, протягом якого врегульовуються питання інтеграції нового суб'єкта Російської Федерації, повідомляє МВС Росії

«Жителям Республіки Крим та міста Севастополя буде надано достатньо часу для перереєстрації автомобілів і заміни водійських посвідчень на російські. Ніякої екстреної заміни документів і номерних знаків не планується, все буде відбуватися в плановому режимі », - йдеться в прес-релізі.

Читати далі...
У міру надходження бланків у відділення ДАІ, розташованих на території Республіки Крим, почнеться процес переоформлення водійських посвідчень.
При цьому, як повідомила прес-служба Ради міністрів Республіки Крим, ніякої переекзаменування при заміні водійських посвідчень не буде, навіть, якщо ПДР України та ПДР Російської Федерації мають деякі відмінності. Читати далі...

У Криму планується введення російських правил дорожнього руху і заміна водійських посвідчень.

«Водіям Криму доведеться виконувати правила руху, які діють на території Росії.

Читати далі... В Україні з наступного тижня водійські посвідчення видаватимуть разом з чіпом, в якому буде міститися інформація про адресу, ідентифікаційний номер і біометричних даних людини, який отримав права. Також там буде інформація, яка вказана на правах. Читати далі... З 1 січня 2014 року в Україні припиняють діяти посвідчення водіїв радянського зразка. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ Криму. Читати далі...

Починаючи з 2013 року, українські водії не повинні будуть заново складати іспит при відновленні втрачених водійських прав, повідомила прес-служба МВС.

Як зазначили у відомстві, ряд нововведень покликаний максимально спростити життя як водіям, так і звичайним громадянам.

Читати далі...

Із завидною регулярністю автомобілісти втрачають документи на машину і права. Причиною тому може бути як особиста «нерозторопність», так і крадіжка. У цій статті описані всі необхідні дії і розцінки, пов'язані з відновленням документів. Можна з упевненістю сказати, що їздити без документів не варто, адже керування автомобілем за відсутності прав або реєстраційного документа на нього, а також страхового поліса тягне за собою накладення штрафу від 25-ти до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів, тобто від 425-ти до 850-ти гривень.

Як відомо, з 2011 року автомобільне законодавство в Україні зазнало цілий ряд змін. Вони торкнулися і порядку видачі водійських посвідчень. Якщо ще рік тому отримати нове посвідчення замість загубленого можна було тільки після перездачі іспитів (а натомість вкраденого - без перескладання, ніж активно користувалися «растеряша»), то, починаючи з весни 2012 року, дану процедуру серйозно спростили, пише Автопортал. Читати далі...

Водійські посвідчення, які були видані з використанням зразка бланка, затвердженого органом виконавчої влади Союзу Радянських Соціалістичних Республік, будуть дійсні до 1 січня 2014 року.

Про це йдеться в законі про Єдиний державний демографічний реєстр, який Верховна Рада прийняла за день до того в другому читанні. Читати далі...

Купити водійські права тепер дуже просто: достатньо лише пошукати в Інтернеті «допомоги» і заплатити посереднику кругленьку суму готівкою. Легкість процедури та справжність результату перевірили на собі журналісти ТСН.

Посередників нескладно знайти: пошукові системи видають чимало спеціалізованих сайтів і пропозицій, а в одній із соціальних мереж є навіть окрема тематична група. Кілька хвилин розмови по телефону, лист по електронній пошті - і після передачі грошей можна стати власником справжнього водійського посвідчення, навіть ніколи до цього не сідаючи за кермо і не маючи жодного уявлення про правила дорожнього руху. Читати далі...