Реклама
Реклама
Реклама

Житло бізнес класу за ціною 9000 грн / м2

  1. Ремонт в новобудовах від компанії «Метер»

Інвестиційно-будівельна компанія «ЦЕНТРОБУД» вивела на ринок квартири бізнес-класу за цілком доступними цінами Інвестиційно-будівельна компанія «ЦЕНТРОБУД» вивела на ринок квартири бізнес-класу за цілком доступними цінами.

Так, придбати власне житло в ЖК Південний можна за ціною 9000 грн / м2. Сам новобуд знаходиться на завершальній стадії будівництва.

Місцезнаходження

ЖК Південний розташовується в м Вишневе, по вул. Південна 5б. Незважаючи на те, що територіально комплекс належить до області фактично до центру Києва на міській електричці можна доїхати за 11 хвилин, а дійти пішки до ж / д вокзалу - за 6. Дорога до найближчої станції метро займає 15 хвилин.

Інформація про забудовника

Реалізацією житлоплощі займається ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія« ЦЕНТРОБУД »». В організації працюють понад 400 висококваліфікованих майстрів. «ЦЕНТРОБУД» спеціалізується на будівництві адміністративних, житлових, громадських будівель і котеджів найрізноманітнішого рівня складності.
За 14 років роботи на ринку компанія реалізувала масу успішних проектів. Серед них: IQ Business Center, Бізнес-центр Сенатор, ЖК Avenue 14-16, ЖК Космополитан-Парк Пушкіна, Котеджне містечко, Італійський квартал і ін ..

Інфраструктура ЖК Південний

Завдяки тому, що комплекс коштує майже в центральній частині міста, мешканці можуть користуватися вже існуючою інфраструктурою міста Вишневе. Але за задумом забудовника передбачена і внутрішня інфраструктура. Так, на першому поверсі новобудови розташовується магазин, центр побутового обслуговування, аптека, кафе, медичні послуги. До найближчої школи і дитячого садка 5 хвилин пішого ходу.

Природно, квартири здаються в експлуатацію під чистовий ремонт під ключ . А тому новоселів чекають клопоти з облаштуванням житла. Компанія ТОВ «Метер-СВ» готова покласти на себе всі турботи по дизайну і ремонту придбаних приміщень.

Компанія ТОВ «Метер-СВ» готова покласти на себе всі турботи по дизайну і ремонту придбаних приміщень

Ремонт в новобудовах від компанії «Метер»

Замовити