Реклама
Реклама
Реклама

"Московського Брейвіка" заарештували, а він розповів, що шкодує про масове вбивство

  1. Орфографічна помилка в тексті:

8 ноября 2012, 16:23 Переглядів: 8 ноября 2012, 16:23 Переглядів:   Дмитро Виноградов

Дмитро Виноградов. Фото зі сторінки vk.com.

Суд Москви в четвер під варту юриста Дмитра Виноградова, який влаштував стрілянину в офісі фармацевтичної компанії. Виноградов пробуде за гратами як мінімум до 7 січня 2013 року.

Трансляцію з засідання вело агентство РАПСІ .

Жертвами бійні стали шестеро осіб, сьома постраждала перебуває у важкому стані. Злочинець орудував двома карабінами. Поліція перевіряє інформацію про те, що довідку для отримання зброї зловмисник придбав за гроші .

Доставлений в суд Дмитро Виноградов виглядав пригніченим. Обвинувачений заявив, що "шкодує про скоєне, хоче попросити вибачення". Заявляє, що пішов на такий крок через те, що "не бачив іншого виходу". За словами Виноградова, він хотів накласти на себе руки, але йому не дали.

суддя Антон Мартиненко зачитав свідчення Виноградова, де він розповідає, як стріляв, як був одягнений, де зберігав патрони. Він розраховував, що зможе застрелити всіх в офісі.

Також були зачитані свідчення свідків і колег Виноградова. Останні характеризують його як тактовного і важливого людини. Свідки ж відзначили, що коли юрист прийшов в офіс одягненим в одяг кольору хакі, ніхто не злякався - все подумали що це жарт.

Слідчий просив суд заарештувати Виноградова, аргументуючи це тим, що перебуваючи на волі, він зможе знищити докази, чинити тиск на свідків і потерпілих і сховатися від слідства. Його ізоляція, як зазначається в клопотанні, необхідна для забезпечення безпеки громадян.

Як повідомлялося раніше, в відношенні Виноградова порушено кримінальну справу за пунктом "а" другий частини 105-ї статті КК РФ (вбивство двох і більше осіб). Йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми років до довічного або, якщо буде встановлена ​​його неосудність, примусове лікування в психіатричній клініці.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Московського Брейвіка "заарештували, а він розповів, що шкодує про масове вбивство". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ