Реклама
Реклама
Реклама

Губернатор Алтайського краю підписав постанову про створення Єдиного інформаційного банку даних суб'єктів містобудівної діяльності

12 лютого 2009 р 12:00

Він організований з метою формування єдиної інформаційної системи розвитку територій регіону.

Також постановою, підписаним Губернатором Алтайського краю Олександром Карліним, затверджений порядок взаємодії суб'єктів містобудівної діяльності в Алтайському краї щодо формування та ведення Єдиного інформаційного банку даних.

Єдиний банк даних покликаний забезпечувати зацікавлених осіб достовірними відомостями, необхідними для здійснення містобудівної діяльності. Інформаційні ресурси можуть використовувати федеральні органи виконавчої влади, органи виконавчої влади краю та місцевого самоврядування, а також замовники, забудовники, проектні, вишукувальні, науково-дослідні організації, інвестори, юридичні та фізичні особи.

Інформацію до Єдиного банку даних надають управління Алтайського краю з будівництва та архітектури, органи архітектури та містобудування муніципальних утворень. Загальний обсяг інформації формується з матеріалів наявної містобудівної документації на територію Алтайського краю, текстового опису і числових характеристик містобудівних об'єктів і відповідних графічних матеріалів.

До складу Єдиного банку даних входять документи територіального планування краю, затверджена проектна документація, комплексна інформація щодо об'єктів містобудівної діяльності. Також в ньому містяться відомості про інженерно-геологічних, соціально-демографічних, еколого-ландшафтних і інших умовах розвитку території краю, про забезпеченість території соціальної, дорожньо-транспортної, інженерної інфраструктурою. Крім того, в банку даних - відомості про цільове використання, функціональне призначення території, про містобудівні публічних і приватних сервітути, про містобудівної цінності об'єктів крайового і федерального значення.

Невід'ємною його частиною є План реалізації схеми територіального планування Алтайського краю. Він містить, наприклад, терміни і порядок підготовки документації з планування територій для об'єктів крайового значення, їх перелік і терміни будівництва, інші заходи з розвитку території краю та ін.

Порядок обміну інформацією між суб'єктами, що створюють або використовують ресурси Єдиного банку даних, визначається угодами.


12 лютого 2009 р 12:00   Він організований з метою формування єдиної інформаційної системи розвитку територій регіону