Реклама
Реклама
Реклама

РНБО продовжив обмеження на в'їзд в Україну чоловіків-громадян Росії - Яровий

цею материал Доступний по-русски

Обмеження діяли під час воєнного стану в 10 областях України для чоловіків з РФ у віці від 16 до 60 років.

Обмеження діяли під час воєнного стану в 10 областях України для чоловіків з РФ у віці від 16 до 60 років

Рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів щодо в'їзду в Україну чоловіків-громадян Росії / фото facebook.com/pg/DPSUkraine

Рішенням Ради національної безпеки і оборони продовжено дію обмежувальних заходів Державної прикордонної служби щодо в'їзду в Україну чоловіків - громадян Росії.

Про це повідомляє Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України з посиланням на інформацію першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

Читайте також В областях, де було введено військовий стан, зафіксовано зменшення кількості злочинів - МВС

«Беручи до уваги складну ситуацію щодо безпеки, всі органи системи МВС продовжують працювати в посиленому варіанті несення служби. В тому числі, рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби щодо в'їзду в Україну чоловіків-громадян Росії », - зазначив Яровий.

Він також повідомив, що «з початку введення воєнного стану допущений в'їзд на територію України 1616 громадян РФ, в тому числі в областях, де введено воєнний стан - 866. Російська сторона повернула 351 громадянина України ».

Як повідомляв УНІАН, 30 листопада голова ДПСУ Петро Цигикал заявив, що у зв'язку з введенням воєнного стану в 10 областях громадянам чоловічої статі з РФ у віці від 16 до 60 років обмежений в'їзд на територію України.

Воєнний стан в 10 областях, розташованих уздовж російського кордону і придністровської ділянки українсько-молдовського кордону, а також уздовж узбережжя Чорного і Азовського морів, тривало 30 діб - з 14.00 26 листопада в 14.00 26 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter