Реклама
Реклама
Реклама

канікули

  1. Депутати міськради Абакана пішли на канікули
  2. На канікулах «Орлятко» перетворився в «Ігропарк»
  3. «Гість online» (28.05.2019): Надія Коробейникова про літні канікули
  4. Фахівці ДУО нагадали батькам правила дитячої безпеки
  5. «Гість online» (21.05.2019): Ірина Дельхман про безпеку на канікулах
  6. Оздоровити майже 35 тисяч дітей планується в літніх таборах Хакасії
  7. Дні музики в школі № 26 Абакана
  8. У абаканських школярів почалися весняні канікули
  9. У школярів Абакана з 22 березня розпочинаються весняні канікули
  10. Путін доручив знизити ставку по іпотеці і узаконити іпотечні канікули
  11. В Абакані - позачергові канікули
  12. Діти, будьте обережні!
  13. 4 і 5 січня в Абакані на стадіоні «Саяни» пройдуть сімейні старти
  14. Список розваг на зимових канікулах в Абакані
  15. Муніципальний банк повідомляє режим роботи в новорічні святкові дні
  16. «Гість online» (25.12.2018): Любов Черчінская про новорічні канікули школярів
  17. Новорічні канікули - разом з «Чилтис»
  18. Зимові канікули - по-сімейному
  19. У мерії Абакана обговорили план заходів на канікули-2019
  20. Психологи рекомендують батькам Абакана ретельно планувати дозвілля школярів
  21. В Абакані розпочали роботу пришкільні табори денного перебування
  22. Безпечні осінні канікули
  23. Школярі Абакана не будуть нудьгувати на канікулах
  24. Чим зайняти дітей на канікулах?
  25. Діти весело проводять канікули разом з дитячим парком «Орлятко»
  26. Спортивні канікули вихованців першої школи Абакана
  27. У 24 школі Абакана клуб спортивного дозвілля працює з ранку до вечора
  28. У гімназії Абакана в розпалі п'ята навчальна чверть
  29. Канікулярний червень Абакані

Депутати міськради Абакана пішли на канікули

У народних обранців Абакана починаються літні канікули. Наступна сесія міськради пройде тільки у вересні, тому сьогодні депутатський корпус розглянув ті нормативно-правові питання, які дозволять місту безперешкодно розвиватися в наступні два місяці. Так, була затверджена зміна територіального зонування для земельної ділянки під новий корпус онкологічної лікарні, а міському управлінню освіти перенаправлені


Детальніше Детальніше

На канікулах «Орлятко» перетворився в «Ігропарк»

У «Орленко» цікавий кожен літній день. Керівництво парку разом зі співробітниками Абаканської централізованої бібліотечної системи та клубів за місцем проживання пропонують дітям, які відвідують табори денного перебування в рамках реалізації освітнього канікулярного кластера «Ігропарк» участь в різних цікавих заходах.


Детальніше Детальніше

«Гість online» (28.05.2019): Надія Коробейникова про літні канікули

Ведуча: Світлана Побеляева. Гість: директор Центру дитячої творчості Абакана Надія Коробейникова. Тема: Літні канікули: цікаво і з користю.


Детальніше Детальніше

Фахівці ДУО нагадали батькам правила дитячої безпеки

Літо - сонце, відпочинок і ... шкільні канікули. Три місяці, протягом яких підлітки найчастіше будуть позбавлені батьківського нагляду. Про що потрібно знати дорослим, які небезпеки можуть підстерігати дітей в побуті, на вулицях міста, в віртуальному просторі на інтернет-сайтах? Фахівці міського управління освіти адміністрації Абакана нагадують найважливіші правила безпеки.


Детальніше Детальніше

«Гість online» (21.05.2019): Ірина Дельхман про безпеку на канікулах

Ведуча: Світлана Побеляева. Гість: старший інспектор з пропаганди ОГИБДД УМВС Росії по Абакану Ірина Дельхман. Тема: Безпека на дорогах: попереду канікули.


Детальніше Детальніше

Оздоровити майже 35 тисяч дітей планується в літніх таборах Хакасії

Уже в червні в Хакасії почнуть діяти 223 оздоровчих установи, що на 3 більше, ніж минулого літа, з них 212 розташовані на території республіки, повідомили в Міністерстві соціального захисту республіки. Планується оздоровити 34 405 дітей, в тому числі 26 014 дітей, які перебувають у важкій життєвій ситуації і 1 198 неповнолітніх, які перебувають


Детальніше Детальніше

Дні музики в школі № 26 Абакана

Канікули з користю тривають! У хлопців попереду ще кілька днів відпочинку. А про те, щоб школярі в цей період не сиділи склавши руки, подбали педагоги загальноосвітніх установ. У школі №26 Абакана протягом всього цього тижня проходили дні музики.


Детальніше Детальніше

У абаканських школярів почалися весняні канікули

У всіх міських установах заплановані різноманітні заходи, щоб ці 10 днів хлопці провели з користю. Багата програма складена і в центрі психолого-педагогічної, медичної та соціальної допомоги, де з 22 по 28 березня пройде цикл розвиваючих тренінгів та вікторин для дітей та їх батьків.


Детальніше Детальніше

У школярів Абакана з 22 березня розпочинаються весняні канікули

Десять днів відпочинку без уроків і домашніх завдань. Однак загальноосвітні установи, спортивні школи, центр дитячої творчості продовжать роботу. Для хлопців педагоги підготували цікаву програму по інтересам, щоб вільний час учні провели з користю. І, звичайно, важливо нагадати дітям про безпечну поведінку.


Детальніше Детальніше

Путін доручив знизити ставку по іпотеці і узаконити іпотечні канікули

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду РФ і Банку Росії вжити заходів щодо зниження іпотечної кредитної ставки до рівня 8% річних і нижче. Глава держави також доручив забезпечити створення фінінструментів, в тому числі кредитних, щоб підтримати індивідуальне житлове будівництво. Доповідь на цю тему повинен бути представлений президенту до 1 липня. Крім цього, уряду


Детальніше Детальніше

В Абакані - позачергові канікули

І триватимуть вони рівно тиждень. Ситуацію роз'яснює заступник начальника міського управління освіти Галина Озерова.


Детальніше Детальніше

Діти, будьте обережні!

Обережно, діти ... У школярів Абакана завершилися зимові канікули, попереду найдовша чверть року. Педагоги в черговий раз звертаються до батьків з проханням нагадати дітям основні правила безпеки: як потрібно переходити дорогу, не допустити побутових травм, не гуляла ввечері, коли темніє рано.


Детальніше Детальніше

4 і 5 січня в Абакані на стадіоні «Саяни» пройдуть сімейні старти

Городяни зможуть продемонструвати свою фізичну підготовку, здати норми ГТО, взяти участь у веселих естафетах. Організатори обіцяють всім подарунки, грамоти та солодке чаювання.


Детальніше Детальніше

Список розваг на зимових канікулах в Абакані

Що чекає на дітей і їх батьків? У школах Абакана за окремими планами будуть працювати дитячі громадські об'єднання: загони волонтерів, військово-патріотичні об'єднання, прес-центри, загони юних помічників поліції, загони юних інспекторів дорожнього руху та ін. Традиційно протягом усіх канікул продовжать свою роботу шкільні спортивні клуби. Ці клуби стануть організаторами цілого ряду заходів:


Детальніше Детальніше

Муніципальний банк повідомляє режим роботи в новорічні святкові дні

Всі відділення Хакасского муніципального банку будуть працювати до 29 грудня 2018 року включно в звичайному режимі, докладніше за посиланням. Інформація для фізичних осіб: Операції по вкладах, переказах, оплаті комунальних платежів і т.д. будуть здійснюватися 05 січня 2019 року згідно з режиму за посиланням. Операції з кредитування будуть здійснюватися: 29 грудень 2018 року до 12-00ч. 30, 31 грудня 2018


Детальніше Детальніше

«Гість online» (25.12.2018): Любов Черчінская про новорічні канікули школярів

Ведуча: Світлана Побеляева. Гість: директор ЗОШ № 7, член Громадської палати РФ Любов Черчінская. Тема: Шкільні зимові канікули-2019.


Детальніше Детальніше

Новорічні канікули - разом з «Чилтис»

На 1 поверсі виставкового залу «Чилтис» експонуватиметься виставка робіт художника з Німеччини Тетяни Шнайдер «Фрагменти міста», виконана в техніці акрилового живопису. На другому поверсі виставкового залу можна буде подивитися персональну виставку робіт Заслуженого працівника культури Республіки Хакасія, члена Спілки художників Росії, Надії Кобильцовой «Подорожуючи по Росії». На виставці представлено понад


Детальніше Детальніше

Зимові канікули - по-сімейному

29 грудня біля школярів Абакана почнуться довгоочікувані зимові канікули, які за традицією збігаються з офіційними вихідними днями в Росії. А це означає, що батьки будуть відпочивати разом з дітьми. Саме сімейне проведення часу повинно бути в пріоритеті, говорили сьогодні учасники міжвідомчої наради в Адміністрації міста. Про афіші вихідного дня і не


Детальніше Детальніше

У мерії Абакана обговорили план заходів на канікули-2019

Дотримання прав і законних інтересів неповнолітніх. Реалізація міжвідомчого плану заходів щодо профілактики дитячої смертності. Проведення щорічної операції «Зима. Канікули 2019 ». Ці і не тільки питання обговорювалися сьогодні на засіданні комісії у справах неповнолітніх і захисту їх прав при Адміністрації міста.


Детальніше Детальніше

Психологи рекомендують батькам Абакана ретельно планувати дозвілля школярів

У школярів - осінні канікули. Багато хлопців відвідують табори денного перебування, які відкриті на базі 23-х освітніх установ. Також працюють спортивні майданчики, клуби дозвіллєвого спілкування, проходять заходи і в суспільно - культурних центрах мікрорайонів. Загалом, у хлопців є можливість знайти заняття за інтересами і провести час з користю. Однак,


Детальніше Детальніше

В Абакані розпочали роботу пришкільні табори денного перебування

Зміна триватиме до 2 листопада. 6-го міські школярі знову сядуть за парти. А поки їх чекає насичений тижневий відпочинок. На відкритті осінньої зміни в школі №26 Абакана побувала знімальна група міського телебачення.


Детальніше Детальніше

Безпечні осінні канікули

З 29 жовтня у школярів починаються осінні канікули. Цілий тиждень підлітки відпочиватимуть, гуляти на вулиці, часто, без супроводу дорослих. Про що потрібно пам'ятати і неповнолітнім та їхнім батькам? Які правила строго виконувати? І чому саме в канікулярний час кількість профілактичних рейдів співробітників комісії у справах неповнолітніх Абакана збільшується


Детальніше Детальніше

Школярі Абакана не будуть нудьгувати на канікулах

На календарі останній тиждень першої навчальної чверті. З 29 жовтня по 5 листопада у школярів осінні канікули. Як організувати дозвілля своїх дітей - про це дбають не тільки батьки та педагоги. Фахівці управління культури, молоді та спорту сформували план цікавих заходів, які на канікулах пройдуть в Абакані.


Детальніше Детальніше

Чим зайняти дітей на канікулах?

Осінні канікули в установах культури і спорту міста Абакана Найменування заходу Дата, час, місце проведення МБУК «Абаканська картинна галерея ім. Ф.Е. Пронських »Виставка робіт Таймирського художника Мотюмяку Турдагіна (з фондового зібрання Таймирського краєзнавчого музею): - вільний перегляд експозиції; - екскурсійне обслуговування (за попередньою заявкою) до 18.11.2018, пн-пт: 09.00-19.00, сб-нд: 10.00-18.00, тел. 30-61-08 XXII Міська виставка-конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Абакан


Детальніше Детальніше

Діти весело проводять канікули разом з дитячим парком «Орлятко»

Літо - час веселитися, і за доброю традицією, юні жителі Абакана щочетверга та щонеділі збираються в парку Орлятко. Розважальна програма, конкурси, вікторини, шоу і майстер-класи. Ці канікули повинні обов'язково запам'ятатися веселощами і гучним сміхом.


Детальніше Детальніше

Спортивні канікули вихованців першої школи Абакана

Кращі канікули - це спортивні канікули. Про це не з чуток знають вихованці школи номер 1. Ось уже не перший рік, на базі спортклубу «Імпульс», діти різного віку беруть участь у спортивних заходах школи, міста і республіки. Причому як в навчальний час, так і на канікулах. Сьогодні хлопці перевірили свої фізичні


Детальніше Детальніше

У 24 школі Абакана клуб спортивного дозвілля працює з ранку до вечора

Юні спортсмени 24-ї школи підтримують хорошу форму і під час літніх канікул. Заняття з хлопцями проводять вчителі фізкультури. Вдень це - кругові тренування, а вечорами - рухливі ігри. Індивідуальний підхід до кожної дитини дозволяє гранично ефективно використовувати час.


Детальніше Детальніше

У гімназії Абакана в розпалі п'ята навчальна чверть

Завершується другий літній місяць, багато школярів вже з'їздили в заміські табори, провели відпустку з батьками, потрудилися в трудових загонах, але канікули тривають, а значить, є можливість освоїти щось нове, а заодно і поділитися враженнями з однокласниками про першу половину свого літа . У гімназії Абакана в розпалі так звана п'ята чверть.


Детальніше Детальніше

Канікулярний червень Абакані

В Адміністрації міста підведені підсумки організації відпочинку, оздоровлення та зайнятості дітей за червень 2018 року. Оздоровчі табори з денним перебуванням дітей в червні були організовані на базі 28 навчальних закладів міста, які взяли 4850 дітей. На базі 24 муніципальних установ Абакана були зайняті 4416 осіб. На базі 4 республіканських освітніх


Детальніше
Про що потрібно знати дорослим, які небезпеки можуть підстерігати дітей в побуті, на вулицях міста, в віртуальному просторі на інтернет-сайтах?
Про що потрібно пам'ятати і неповнолітнім та їхнім батькам?
Які правила строго виконувати?