Реклама
Реклама
Реклама

До кінця року «Хеліпорт Росії» об'єднають більше 10 майданчиків - новини Хеліпорт Москва

24 24.04.2014

24 квітня на території «Хеліпорт Москва» відбулася прес-конференція, присвячена розвитку мережі вертолітних майданчиків «Хеліпорт Росії». У ній взяли участь заступник голови уряду Московської області Герман Елянюшкін, міністр транспорту Московської області Олександр Зайцев, заступник міністра інвестицій і інновацій Московської області Володимир Маркін і голова ради директорів «НДВ-Груп» Олександр Хрустальов.

Представники влади розповіли про те, наскільки це значуща подія для всього регіону. «Дуже добре, що на території Московської області отримав старт ось цей грандіозний проект. Справа дуже активно рухається вперед, практично з авіаційної швидкістю », - сказав Герман Елянюшкін, заступник голови уряду Московської області.

На прес-конференції було заявлено, що «НДВ-Груп» планує вийти за межі Московської області, при цьому столичний регіон залишиться центром всієї загальноросійської мережі. Першим регіональним центром буде майданчик в Ульяновську. Найближчим часом почнуться підготовчі роботи з будівництва. Планується, що до кінця року в рамках мережі буде працювати близько 10 вертолітних майданчиків.

У Московській області вже функціонує   «Хеліпорт Москва»   , Розташований в 500 метрах по Новоризькому шосе, на березі Живописної бухти У Московській області вже функціонує «Хеліпорт Москва» , Розташований в 500 метрах по Новоризькому шосе, на березі Живописної бухти. Авіаперевезення дуже популярні. Зліт-посадку здійснюють понад 50 бортів в день, проте попит постійно зростає, і можливості майданчики дозволяють приймати ще більше вертольотів - до 100-150-ти в день. Клієнти здійснюють екскурсії, замовляють аеротаксі, здійснюють польоти в ділових цілях. Зрозуміло, в центрі представлені всі вертолітні послуги. Наприклад, навчання пілотування, базування і обслуговування вертольотів, продаж. Одна з цілей «НДВ-Груп» полягає в збільшенні обсягу продажів авіаційної техніки до 100 вертольотів на рік. Планується збільшити і авіапарк, зараз у власності знаходиться 20 вертольотів найвідоміших марок: Robinson, Eurocopter, Bell.

- Щоб задовольнити існуючий попит на авіаперевезення, необхідно збільшити число вертольотів в 25 разів - Щоб задовольнити існуючий попит на авіаперевезення, необхідно збільшити число вертольотів в 25 разів. Окупність, за нашими попередніми оцінками, становить 6-7 років. Проект унікальний, і знайти аналоги неможливо, - каже голова ради директорів «НДВ-Груп» Олександр Хрустальов, - Ми зараз цілеспрямовано працюємо над тим, щоб запропонувати клієнтам більше якісних майданчиків з повним спектром послуг. Ми уклали договір з компанією Авіамаркет, і вона входить в нашу структуру. Таким чином, мережа Хеліпорт поповнила майданчик в Істрі. Однак це не все. Ми розглядаємо нові території для нашого базування в Підмосков'ї, а також готові вийти в регіони. Нещодавно, 22 квітня, відбулася зустріч з губернатором Ульяновської області Сергієм Морозовим. Ми підтвердили намір створити вертолітний центр в цьому регіоні.

На сьогоднішній день Підмосков'ї є флагманом в авіасфері, займаючи 70-80% від всіх бізнес-перевезень в Росії. При цьому влада цього регіону надають всіляку підтримку в частині створення вертолітних центрів. Адже цей вид транспорту відрізняє мобільність і швидкість. Вертоліт може сідати практично де завгодно, а в порівнянні з машинами це зовсім інші можливості. Поки автомобілі стоять в пробках, вертольоти доставляють пасажира в короткий термін. До того ж в законодавстві відбуваються позитивні зміни. Наприклад, з початку квітня над МКАД можна літати в обидві сторони, і за годинниковою стрілкою, і проти неї.