Реклама
Реклама
Реклама

Синастрією Аспекти_ВЕНЕРА в квадратурі до планет. Обговорення на LiveInternet

Аленькая_Цветочка звернутися по імені Середа, 06 Марта 2013 р 19:50 ( посилання )

Венера в квадратурі до Венери
Тут чоловік ототожнюється з жінкою, а вона бачить ще один прояв жіночності в ньому. На підсвідомому рівні він може відчувати почуття невдачі, тому що його зусилля встановити зв'язок зі своїм партнером справляють враження надмірних старань. В результаті цей аспект важкий для тривалих відносин. Чоловік повинен навчитися відступати, якщо він хоче утримати себе від владності в любові.
Венера чоловіки в квадратурі до Марса жінки
І чоловік і жінка відчувають перестановку ролей, тому що, намагаючись встановити контакт один з одним, вони схильні грати роль партнера. Таким чином розкриваються підсвідомі потреби. Чоловік, намагаючись ототожнити через жінку зі своєю енергійною натурою, повинен мати справу з власної пасивністю. Так як він бачить, що її приваблює його м'якість, йому може бути важко зрозуміти, що вона намагається через нього досягти власної жіночності. Хоча цей аспект викликає сексуальний потяг, обом партнерам необхідно розуміти один одного, якщо взаємини повинні зберегтися.
Венера жінки в квадратурі до Марса чоловіки
В результаті потужного сексуального магнетизму цей аспект може створювати пристрасні і інтенсивні взаємини. Інстинкти жінки можуть виявити "необроблені" інстинкти у чоловіка. Оскільки обидва партнери спілкуються на нижчому рівні, відносинам, мабуть, бракує людської уваги. Кожен бачить можливість задоволення сексуальної пристрасті, але може не мати контакт; з цінністю цивілізованої благопристойності. В результаті взаєминам може не вистачати внутрішньої моралі або стандартів, необхідних для того, щоб кожен індивідуум міг бачити в іншому особистість.
Венера чоловіки в квадратурі до Юпітера жінки
Чоловік стикається з відкритою і експансивної натурою жінки. Він може намагатися зайняти її розум своєю любов'ю, проте її внутрішнє відчуття свободи і прагнення до відкритості свідомості можуть викликати роздратування у його власницької натури. Вона може бачити себе в ньому, але не може виявити жіночність, яку шукає. В результаті вона може тікати від бажаної любові або відчувати розчарування. Якщо вона відмовиться від своєї свободи, то може знайти своє жіноче ототожнення, але втратить при цьому незалежне розуміння, яке робить її "особистістю". Таким чином, цей аспект створює персональну дилему, яка ускладнює тривалі взаємини.
Венера жінки в квадратурі до Юпітера чоловіки
Цей аспект змушує жінку відчувати почуття невпевненості. Чекаючи отримати любов, вона може виявити, що експансивна натура чоловіки шукає більшого від життя, ніж взаємин один-на-один. Коли вона намагається запропонувати любов і прихильність, його ототожнення з філософськими позиціями і далекими ідеями може бути джерелом постійного роздратування для неї. Неправильні розуміючи її наміри, він може намагатися вразити її знаннями або благородним і лицарським ставленням, а не даром любові і ніжності, яких вона шукає. Якщо чоловік готовий відректися від трону свого розуміння, то він може почати сприймати все, що вона намагається йому сказати.
Венера чоловіки в квадратурі до Сатурну жінки
Кармическое взаємодія досвіду може викликати зростання в обох партнерів. Чоловік, підсвідомо грає жіночу роль, бачить владні позиції свого батька в партнері. Оскільки жінка придушує його естетичну чутливість, він символічно переживає знову почуття любові, яке він дарував своєму батькові, - почуття, мабуть, сприймалося тільки з холодністю. У той же час жінка може бачити себе приймаючої батьківську роль, щоб допомогти свідомості чоловіка досягти зрілості. Жінка хоче, щоб він приймав на себе більше відповідальності, а не сфокусував свої почуття тільки на пошуках краси та есте тики, що викликає у неї підсвідоме розчарування Вона, ймовірно, вважала за краще б грати жіночу роль у взаєминах, якби тільки чоловік перевершував її за силою . В результаті обидва партнери відчувають важкі кармічно уроки. Роздратування, розчарування, блокування почуттів, відчуття залежності можуть бути переважаючими факторами у взаєминах, які роблять цей аспект схожим на легендарний Гордіїв вузол.
Венера жінки в квадратурі до Сатурну чоловіки
Тут жінка прокладає собі дорогу через підсвідомі проблеми, які вона ще не дозволила зі свої батьком. Вона може приймати роль дочки і в результаті намагатися символічно досягти очікувань свого батька через взаємини з партнером. Чоловік, замість того, щоб спілкуватися з нею на рівноправній основі, схильний недооцінювати її якості, які він хоче формувати і змінювати, щоб вона могла відповідати його сатурніанським стандартам. Карма, зазначена цим аспектом, включає навчання кожного з партнерів того, як бачити в іншому індивідуума, незалежно від ролей, які вони обидва грають, а також допомогу один одному у вирішенні проблем з минулого. Сильне почуття прихильності створює псевдосемейние відносини. Цей аспект дуже важкий, але часто необхідний для тих людей, яким потрібна цей досвід як частина їх еволюційного шляху.
Венера чоловіки в квадратурі до Урану жінки
Цей аспект створює спонтанне тяжіння, яке часто виливається в дуже неспокійні відносини. Чоловік намагається утримати жінку, відображаючи жіночну натуру, яку, як він відчуває, вона шукає, тоді як вона бореться за своє психічне простір. В результаті взаєминам властиво якість одночасного тяжіння і відштовхування. Невпевненість з боку обох партнерів може бути акцентована нестійким і непостійним характером цього аспекту. Взаємовідносини легко можуть набути якостей урагану, що виникає без якоїсь видимої причини.
Венера жінки в квадратурі до Урану чоловіки
Тут потужне магнетичне тяжіння створює сильну стимуляцію для взаємин. Інстинкти жінки, спрямовані на те, щоб зігрівати, втішати і, можливо, навіть володіти чоловіком, присікаються його почуттям індивідуальності і незалежності. Він розглядає її як одне зі своїх устремлінь, але коли він дотягується до неї, то починає турбуватися про ідеалізації персональної свободи. Таким чином, з його боку присутній майже безпристрасне почуття віддаленого захоплення, яке він до кінця не розуміє.
Венера чоловіки в квадратурі до Нептуна жінки
Чоловік намагається знайти свою мрію через власну жіночну частина. Однак замість того, щоб розглядати жінку такою, якою вона по-справжньому є, він схильний бачити власну колекцію вражень і ілюзій. У той же час вона може зрозуміти свою жіночну натуру через нього, але не може відчути грунт під ногами в цих взаєминах. Хоча обох партнерів відрізняють чутливість, співчуття і м'якість, напруженість викликається тим, що жоден з них по-справжньому не знає свою реальну індивідуальність. Партнерства заради миру може бракувати іскри інтелекту, яка могла б поставити розум над почуттями.
Венера жінки в квадратурі до Нептуна чоловіки
Цей аспект, мабуть, додає взаєминам депресивну ноту. Жінка намагається побачити все, що вона ідеалізує, в чоловікові. Він інтригує її враженням про свою індивідуальність, яке в підсумку затуманює або ховає його реальний характер. Чим більше вона сприйнятлива до його чарівності і таємничості, тим більше втрачає власну концепцію "жінки". Чуттєвість, поддразніваніе і перевірка магнетичних сил можуть ховати справжню любов, яку кожен з них шукає. Елемент сумніву, властивий цьому аспекту, заважає жінці повністю довіряти чоловікові, навіть якщо вона постійно втягується в його магнетичну таємничість.
Венера чоловіки в квадратурі до Плутона жінки
М'якої жіночною любовної натурі чоловіки можуть кидати виклик грубі і підсвідомі імпульси партнера. Жінка може становити загрозу для його почуття впевненості і надійності, тому що вона перекидає його цінності - ті самі речі, які, як він вважає, можуть пом'якшити її почуття до нього. Чим більше він реагує на свою фігуру аніме, тим більше відчуває себе приниженим. Хоча цей аспект підсилює сексуальний потяг, для чоловіка він зазвичай пов'язаний із занадто великими суперечками, щоб він відчував себе у взаєминах комфортно. Однак завдяки своєму партнеру жінка може трансформуватися, вона може навчитися усувати грубу поведінку, перетворюючись в менш мінливу, але більш гнучку жінку.
Венера жінки в квадратурі до Плутона чоловіки
Жінка відчуває все, що не може побачити в собі чоловік. У той час як він розглядає жінку в її природної ролі, вона бачить то внутрішнє сприйняття, яке впливає на його свідомість. Проте, їй може бути дуже важко справлятися з цими взаєминами, тому що його інтенсивність схильна вибивати її з рівноваги. Чим більше вона намагається допомогти чоловікові трансформуватися, тим більше руйнує частини свого минулого. При цьому аспекті може відбуватися духовне зростання, проте безлад і перевороти, які викликають зростання, можуть бути занадто важкими для тривалого партнерства або шлюбу.