Реклама
Реклама
Реклама

Добова оренда квартир в Києві

Напередодні проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 готельна галузь столиці знаходиться на підйомі. Будуються нові готельні комплекси, а вже існуючі терміново роблять ремонт , Приводять себе в порядок і підвищують стандарти обслуговування.

Але як і раніше залишається актуальним питання вартості готельного обслуговування в столиці України. За твердженнями експертів ціна комфортного проживання в київських готелях помітно перевищує рівень такої ж послуги в багатьох європейських столицях. Ситуація виглядає парадоксально, але тим не менше, це так.

Ціна за добу проживання в чотирьох або п'яти зірковому готелі Києва в номері класу стандарт або напів-люкс Вам може обійтися в 200-300 євро на людину. Де-небудь у Відні, Варшаві чи Берліні таку послугу можна отримати на 20-30% дешевше. Певне ситуація пояснюється низькою конкуренцією на вітчизняному готельному ринку, частково пов'язана з досить високими бар'єрами входу в цей бізнес. Не секрет, що отримати земельну ділянку під будівництво готелю в Києві дуже не просто. Друга причина може критися в низькій якості вітчизняного готельного сервісу, якому ще не довіряє наш споживач.

Висока цінова планка на проживання в Київських готелях робить вельми затребуваною послугу подобової здачі в оренду квартир Висока цінова планка на проживання в Київських готелях робить вельми затребуваною послугу подобової здачі в оренду квартир. Компанії або приватні особи купують або беруть в оренду житло, роблять капітальний або косметичний ремонт квартир в Києві , А потім здають в оренду на будь-який термін.

В цьому випадку можна зняти квартиру в Києві подобово значно дешевше, ніж номер у готелі. Наприклад, за ті ж 200 євро Ви отримаєте на ніч трьох або чотирикімнатну квартиру класу люкс в самому серці Києва. Багато компаній, що надають подібні послуги, організували сервіс нічим не поступається готельному. Тому в знімних квартирах Вас чекає свіже змінну білизну, сніданок, доставка продуктів та інші принади комфортабельного готелю.

Безумовно, подобова оренда квартир справу більш ризиковане в порівнянні з проживанням в готелі. Імовірність нарватися на більш низький сервіс в цьому випадку значно вище. Якість проведення ремонту в таких квартирах не стандартизовано і не завжди зрозуміло, що таке клас люкс. Але різниця в ціні, яка сьогодні становить 30-50% робить виправданим ризик знімання квартир, особливо на тривалий термін. Тому на сьогоднішній день подобова оренда апартаментів і квартир залишається популярною послугою.

Залишається лише чекати насичення пропозиції на готельному ринку, яке рано чи пізно повинно привести до зниження вартості номерів у економ і бізнес класі.