Реклама
Реклама
Реклама

Влада Великобританії почали готуватися до "Брексіту" без угоди з ЄС

цею материал Доступний по-русски

18:04, 18 грудня 2018

світ

8186

Представник прем'єра додав, що вихід Великобританії з блоку з укладенням угоди як і раніше розглядається в якості найбільш ймовірного сценарію.

Ілюстрація \ REUTERS

Британський уряд активізує підготовку до виходу країни з Євросоюзу без укладення будь-яких домовленостей з європейською владою.

Читайте також Мей може відкласти ключове голосування по Brexit - ЗМІ

Про це повідомив представник прем'єра Терези Мей. Це означає самий «жорсткий» варіант "Брексіта", передають Відомості . «Кабінет міністрів погодився з тим, що за три з лишком місяці до нашого виходу з ЄС ми досягли того моменту, коли нам слід прискорити ці приготування (до" Брексіту "без угоди)», - сказав представник Мей.

У той же час представник прем'єра додав, що вихід Великобританії з блоку з укладенням угоди як і раніше розглядається в якості найбільш ймовірного сценарію.

Раніше британський уряд і ЄС погодили «м'який» сценарій "Брексіта", розроблений кабінетом Мей. Однак він практично гарантовано провалився б в Палаті громад, писав The Economist. У зв'язку з цим Мей відклала голосування по проекту в парламенті і спробувала домогтися від ЄС нових поступок. Однак європейська влада наполягли на тому, що домовленості щодо "Брексил" не можуть бути переглянуті.

Процес відділення Британії від Євросоюзу завершиться 29 березня 2019 року. Референдум щодо виходу країни з ЄС пройшов в червні 2016 року, на ньому 51,9% виборців проголосували за вихід країни з ЄС .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter