Реклама
Реклама
Реклама

Реєстрація офшорних компаній в Гібралтарі

  1. Чому відкривати свою компанію необхідно в Гібралтарі?
  2. Необхідна реєстрація компанії в Гібралтарі? В такому випадку звертайтеся в нашу компанію

Гібралтар - заморська територія Великобританії, її володіння, портове місто на півдні Піренейського півострова у Гібралтарської протоки Гібралтар - заморська територія Великобританії, її володіння, портове місто на півдні Піренейського півострова у Гібралтарської протоки. Гібралтар має статус залежної території Великобританії, має членство в ЄС під контролем Великобританії і до всього цього, повністю безподаткова юрисдикція з відмінною репутацією. Діяльність компаній на Гібралтарі не підлягає валютному контролю, що є плюсом при реєстрації компанії на цій території, а оподаткуванню підлягатимуть тільки компанії - резиденти Гібралтару. З 2011 року податок на прибуток підприємств становить всього 10%. Компанії - нерезиденти не сплачують податки.

Чому відкривати свою компанію необхідно в Гібралтарі?

Якщо Ви все ще думаєте де відкрити компанію, Гібралтар стане дуже хорошим вибором, а фахівці компанії «Адвокатське і рієлторськоє об'єднання України» з радістю допоможуть Вам з реєстрацією компанії, зберуть всі необхідні документи і відкриють банківський рахунок.

Необхідна реєстрація компанії в Гібралтарі? В такому випадку звертайтеся в нашу компанію

У перелік послуг наших фахівців входить наступне:

  • реєстрація компанії, включаючи оплату всіх необхідних податків при реєстрації;
  • апостилювання необхідних документів;
  • адреса реєстрації компанії;
  • офіційна реєстрація директора компанії, секретаря компанії та акціонера / акціонерів компанії;
  • оформлення необхідних довіреностей;
  • виготовлення печатки компанії;
  • поштові (кур'єрські) послуги.

Згідно з чинним законодавством потрібні офіційний директор, акціонер і секретар компанії. Мінімальна кількість акціонерів і директорів - 1 (можуть бути як фізичними, так і юридичними особами; можуть бути будь-якої національності). Дозволені номінальні акціонери і директора. Секретар компанії також може бути, як фізичним, так і юридичною особою. Законодавство Гібралтару дозволяє реєструвати такі форми компаній та інших структур: Партнерство, Компанія з обмеженою відповідальністю (приватна або публічна), Фонд, Траст.

Також, згідно із законодавством Гібралтару, реєстр компаній є відкритим, тому інформація про компанію вільно може бути отримана третіми особами.

Фахівці юридичної компанії «Адвокатське і рієлторськоє об'єднання України» нададуть Вам всі необхідні юридичні послуги (консультацію усну або письмову, підготовку пакета документів та інші послуги при реєстрації компанії) і максимально швидко зареєструють компанію на Гібралтарі з мінімальними витратами для Вас.

Територіально наша компанія знаходиться в місті Києві, але кращі фахівці готові надати допомогу навіть якщо Ви перебуваєте в будь-якому іншому регіоні нашої держави.

Чому відкривати свою компанію необхідно в Гібралтарі?
Необхідна реєстрація компанії в Гібралтарі?
Чому відкривати свою компанію необхідно в Гібралтарі?
Необхідна реєстрація компанії в Гібралтарі?