Реклама
Реклама
Реклама

LonGrad - ТОР-5 найдорожчих будинків у Великобританії

«Елітна нерухомість в Англії» - словосполучення, що несе в собі магічно-зачаровує присмак розкоші, означає навіть не стільки володіння хорошим будинком у відмінній країні, скільки те, що життя у її господаря вдалася в усіх відношеннях. Шикарний будинок в Великобританії є ненав'язливим натяком на статус свого власника. І чим вище вартість особняка, тим прозоріше натяк.

Якщо ж мова йде про один з найдорожчих маєтків в Сполученому Королівстві, тут все стає ясно без слів - її господар повелитель Всесвіту, життя якого більше нагадує казку. А для того, щоб Вам було легше визначитися з покупкою наступного будинки в Англії , Перетворивши будні в мрію, ми склали для Вас рейтинг найкращих і, зрозуміло, дорогих особняків.

1. Updown Court - це не тільки саме розкішне британське маєток, але ще і найдорожчий особняк у світі. Знаходиться білосніжний красень в містечку Уіндлсшем (Windlesham) в графстві Суррей, всього лише в 28 милях від центру Лондона. Будинок складається з 103 кімнат, в число яких входять 22 спальні, кілька танцювальних залів, пятідесятіместний кінотеатр і кабінет з унікальним стелею з мозаїки. Ціна тільки одного цього стелі перевалює за чверть мільйона фунтів. Крім того, особняк повністю укомплектований системою «розумний дім» з доступом з будь-якої точки планети.

Крім того, особняк повністю укомплектований системою «розумний дім» з доступом з будь-якої точки планети

На території маєтку Updown Court загальною площею 23,5 га, розташувалися чотири будівлі (головний будинок, будиночок для гостей, приміщення для охорони і офіс керуючого), п'ять басейнів, фонтан, величезний гараж, зал для боулінгу, критий корт для гри в сквош, невелика стайня, іподром і майданчик для вертольотів.

Updown Court оцінюється в $ 138 млн., А в якості безкоштовного бонусу до цього чудовому будинку в Великобританії, покладені ще й відмінні сусіди: англійська королева і Елтон Джон.

2. Особняк «Топрак», побудований бізнесменом з Туреччини Халіс Топрак всього кілька років тому. Будинок розташований в Лондоні, на одній з найпрестижніших вулиць британської столиці - Бішопс Авеню (Bishops Avenue), де живуть султани Саудівської Аравії і Брунею, Рінго Старр, Елізабет Тейлор та інші вершки світового культурно-фінансового співтовариства.

Будинок розташований в Лондоні, на одній з найпрестижніших вулиць британської столиці - Бішопс Авеню (Bishops Avenue), де живуть султани Саудівської Аравії і Брунею, Рінго Старр, Елізабет Тейлор та інші вершки світового культурно-фінансового співтовариства

Особняк, побудований в неокласичному стилі, знаходиться на ділянці землі трохи менше двох акрів, а площа самого будинку становить понад 2.500 кв. метрів. На території можна виявити великий басейн з перекинулася над ним скляним мостом, розкішні сади, турецьку лазню на 20 осіб, скляні ліфти і інші, життєво необхідні мільярдерові речі.

На жаль, сам Топрак розорився і замість того, щоб справляти новосілля, був змушений продати свій шикарний будинок в Лондоні за $ 97 млн. Чи то Абрамовичу, то чи Назарбаєву, який діяв через підставних осіб. Цікаво, що це найдорожчий із сучасних будинків в Англії, який тепер перейменували в «Королівський особняк».

3. Witanhurst - маєток, що знаходиться в районі Хайгейт (Highgate) в північній частині британської столиці. Будинок, який є другим за величиною в Лондоні після Букінгемського палацу, розташувався на території в 5 акрів.

Будинок, який є другим за величиною в Лондоні після Букінгемського палацу, розташувався на території в 5 акрів

Триповерховий особняк, побудований між 1913 і 1920 р., Являє собою величезну споруду, збудовану у стилі георгианськой епохи. Будівля може похвалитися 65 кімнатами, 25 з яких - спальні, гімнастичним і танцювальним залами, бібліотекою та участю в багатьох історичних фільмах. Однак сьогодні Witanhurst знаходиться не в найкращому стані.

У минулому році газета The Daily Mail повідомила, що цей будинок в Лондоні був куплений дружиною московського мера Оленою Батуріної за $ 80 млн., Але інформацію так до сих пір ніхто і не підтвердив.

4. Kiddington Hall - маєток англійського мільйонера Моріса Робсона, розташоване в Оксфордширі.

Kiddington Hall - маєток англійського мільйонера Моріса Робсона, розташоване в Оксфордширі

Це старовинний будинок, побудований в Англії в 1673 році, знаходиться на величезній ділянці землі площею 810 га. Відмінною особливістю маєтку є те, що особняк і чудові сади навколо нього знаходяться у відмінному стані.

Цим будинком в Великобританії сім'я Робсона володіла протягом 60 років, але в цьому році через скандальний шлюборозлучного процесу Моріс був змушений продати родовий маєток за $ 68 млн.

5. Особняк Palladio, що знаходиться в Хемпстеді (Hampstead) на північному заході Лондона.

Особняк Palladio, що знаходиться в Хемпстеді (Hampstead) на північному заході Лондона

Цей будинок, хоча і є зовсім новим, але побудований з розкішшю минулих епох. Різьблені сходи з каменю, виконана за старовинною технологією і обійшлася власникові в £ 750.000, і бронзова двері, перегороджують шлях входить в будинок своїм півтони вагою (£ 50.000), доповнені «стандартним» набором атрибутів елітної нерухомості: сім спалень, басейн (який можна при через систему «розумний будинок» трансформувати в танцювальний зал), сауна, спа-центр, кінотеатр і спортивний зал.

Спочатку особняк будував для себе девелопер Мансур Намак, але незабаром цей будинок в Англії був куплений мільярдером з Ізраїлю Львом Леваєвим, якому довелося заплатити за маєток $ 57 млн.