Реклама
Реклама
Реклама

Купити готову фірму в Англії: вигода і підводні камені

Великобританія - престижна західноєвропейська країна з бездоганною репутацією, що має вплив на економіку всього світу Великобританія - престижна західноєвропейська країна з бездоганною репутацією, що має вплив на економіку всього світу. Всупереч поширеній думці, Британія є офшором, але не в класичному його розумінні. Британія - «білий» офшор нового покоління, можливість відкрити компанію за кордоном з низькою або нульовою податковою ставкою. Безліч країн світу мають домовленості з Англією про уникнення подвійного оподаткування. Для багатьох підприємців дуже привабливою є можливість купити готову фірму в Англії або швидко зареєструвати нову фірму в Великобританії. Відповідно до британського законодавства, зареєструвати офшор в Англії можна в декількох корпоративних формах: LLP і LP.

LTD - товариство з обмеженою відповідальністю.

Корпоративна форма компаній у Великобританії, з як мінімум одним акціонером і обов'язкової посадою директора. У таких компаніях не має ніякого значення резидентність акціонерів і директорів, але, якщо Ви все ж вирішили зареєструвати фірму в Англії в формі LTD, будьте готові до того, що весь прибуток, навіть отримана за межами країни, обкладається податком. Також не можна забувати про «Реєстрі контролюючих осіб» - з 2016 року всі відомості про директорів і бенефеціаром британських компаній в публічному доступі.

Партнерство з обмеженою відповідальністю LLP

Форма британського партнерства часто використовується в якості легального офшору. Засновниками LLP стають два і більше фізичних або юридичних особи. Так само, як і в LTD, не має значення, резидентом якої юрисдикції є засновник. Офшори в Великобританії у вигляді партнерства зобов'язані щороку подавати фінансову звітність. Відомості про бенефеціаром у відкритому доступі. Форми партнерства мають незаперечні переваги перед товариствами: якщо партнери-засновники не є резидентами Британії і прибуток був отриманий за межами країни, податок не стягується; оплачувати його зобов'язані партнери за місцем своєї податкової резіденства. Тому для бажаючих купити офшор в Англії рекомендуємо вибрати або зареєструвати компанію в формі партнерства.

партнерство LP

На відміну від LTD і LLP, компанії форми LP можуть похвалитися вигідним для багатьох бажаючих зареєструвати офшор в Великобританії нюансом - дані про бенефеціарних власників закриті. До того ж, такі компанії звільнені від щорічної фінансової звітності. Правда, навіть якщо партнери знаходяться за кордоном, а бізнес «законсервований» - подача нульовий податкової звітності все одно є обов'язковою. Фактично, такі партнерства звільняються від сплати податків на території Великобританії і зобов'язані платити дохід на податки тільки в рідній країні. Тому для бажаючих відкрити офшор в Британії наші фахівці рекомендують вибирати варіанти партнерства LP або LLP. Детальніше про різницю між корпоративними формами Ви можете прочитати тут .

Для бажаючих купити компанію в Англії також важливою буде інформація про те, що: Для бажаючих купити компанію в Англії також важливою буде інформація про те, що:

  • понад 140 країн вже мають підписані з Британією договору про уникнення подвійного оподаткування;
  • якщо річний оборот компанії складає більше 83 000 фунтів, при реєстрації фірми в Великобританії необхідно отримати ПДВ-номер (стандартна ставка ПДВ - 20%).
  • Британія не входить в «чорних список» юрисдикцій, тому офшор в Британії не стане плямою на репутації компанії;
  • Для зменшення податкового тиску існує схема введення в партнерство компаній з безподаткових зон.

Якщо у Вас залишилися питання, Вам необхідна консультація або Ви хочете придбати офшор в Англії «під ключ» - наші фахівці вже чекають Вашого звернення.