Реклама
Реклама
Реклама

Як поводиться закоханий одружений чоловік

  1. Відносини у одруженого чоловіка на стороні: причини
  2. Чоловіча закоханість і її види
  3. Як розпізнати закоханість одруженого чоловіка
  4. Як вести себе жінці

Жінці завжди приємно ловити на собі погляди чоловіків. Це означає, що вона приваблива, цікава протилежній статі. Але як повинна себе вести дама, яка починає розуміти, що в неї закохався одружений? Як поводиться закоханий одружений чоловік, як правильно вчинити в подібних ситуаціях?

Відносини у одруженого чоловіка на стороні: причини

Для всіх закоханість одруженого на стороні можуть здатися спонтанним явищем, хоча в більшості випадків таке рішення дозріває кілька місяців, а то й років. Якщо дружина такого чоловіка почне шукати першоджерело початку його пригод (сама або за допомогою психолога), то можуть спливти такі причини:

  • Незадоволеність інтимним життям - одна з найчастіших причин. Якщо чоловіка не влаштовує жінка в цьому плані або взагалі відмовляє йому в інтимі, то майже 100% хлопців йде «наліво». Деякі з чоловіків навіть не звертають уваги на рівень її привабливості або на те, що вона старше. Головне, щоб він отримував, що йому потрібно.
  • Пара занадто рано створила сім'ю або цей крок був необдуманим. Шлюб укладений в стані великої закоханості, коли недоліки один одного ще були не так видно. Якщо ж молодята були занадто юні, то деякі з часом розуміють, що хочуть ще погуляти і побути вільними, а штамп в паспорті лише перешкоджає цьому.
  • Від другої половинки немає підтримки і взаєморозуміння. У таких ситуаціях чоловік буде шукати новий затишний куточок, в якому він буде потрібним, цікавим, улюбленим. Якщо це все доповнюється закоханістю, то зрада перетворюється в шанс придбати нову сім'ю, відносини.

У тому, що одружений чоловік закохався, найчастіше винна його дружина, оскільки не зуміла створити необхідний мікроклімат в будинку. Але і ця ситуація може бути виправлена, треба тільки знайти причину і працювати над її викоріненням.

Чоловіча закоханість і її види

Те, що чоловік почав змінювати або просто закохався, не означає, що він шукає нову дружину. Турбуватися за шлюб, звичайно ж, потрібно, але такі дії можуть говорити і про нестачу уваги з боку дружини або ж бажання молодої людини урізноманітнити своє сексуальне життя.

У кого зазвичай закохуються одружені чоловіки і з ким готові піти на зраду ?:

  • Заміжні жінки. У таких ситуаціях зустрічаються дві людини, які незадоволені своїми відносинами в сім'ях, шукають уваги на стороні. Від своїх других половинок вони можуть піти заради нової любові, але дуже рідко. В основному це бажання інтиму і спілкування. Ні чоловік, ні жінка ніяких зобов'язань не мають і претензій не пред'являють.
  • Молоді леді, незаміжні. Захоплення такими дамами чоловікам частіше потрібні для простих інтріжок на стороні. Вони не обтяжені сім'єю, можуть в будь-який час прибігти до закоханого на його заклик. Закохані чоловіки використовують для різноманітності і задоволення свого інтимного життя (хоча є випадки, коли такий зв'язок переростає в створення нової сім'ї). Хлопцям подобається так грати з молодими дівчатами. Іноді одночасно вона у нього може бути не одна або ж вони змінюються у нього з завидною частотою. Все це може відбуватися до тих пір, поки дружина не запідозрить недобре.

Якщо дружина дізналася про раптову закоханості чоловіка, хоче врятувати сім'ю, їй не потрібно у всьому себе звинувачувати. Після того, як причина буде виявлена, її можна використовувати як урок. Якщо ж чоловік вирішується на догляд з родини, то шансів того, що він повернеться не мало. Якщо дружина дізналася про раптову закоханості чоловіка, хоче врятувати сім'ю, їй не потрібно у всьому себе звинувачувати

Як розпізнати закоханість одруженого чоловіка

Як поводиться закоханий в нову пасію одружений чоловік? Ось ознаки:

  • Спілкування, звернення до нової дамі серця буде залежати від того, чи залишилися почуття і повагу до своєї дружини і наскільки серйозні його наміри. Це можуть бути нотки романтики, пряме загравання, прямі визнання, натяки на близькість і навіть зневажливе спілкування.
  • Як дізнатися по жестикуляції і поведінці? У тому, що закоханий хлопець дійсно зацікавлений в спілкуванні і відносинах з леді, може говорити копіювання її жестів, пози. Якщо закоханий чоловік відчуває себе комфортно в її присутності, буде тримати руки відкритими, що говорить про готовність до відносин. Постійне прокручування обручки може говорити не тільки про його закоханості, але і готовності до інтимних стосунків з дівчиною. Про бажання і готовності до близькості може говорити постійне закладання рук за ремінь або витягати ноги в сидячій позі. Те, що чоловік готовий на більше, можна зрозуміти з його ніжних «випадкових» доторків до волосся або руці пані.
  • Видає те, що чоловік закоханий не тільки поведінку, а й погляд. Навіть якщо жінка не біля чоловіка, він буде постійно шукати її очима, дивитися на її обличчя і вести поглядом обриси фігури. Перші погляди будуть сором'язливими, адже ще немає впевненості, що це: звичайна симпатія чи любов. Те, що дівчина хлопцеві симпатична, відчуває почуття, можна помітити по мимовільним рухам його брів.
  • Якщо це одружений колега, то він при співробітниках може боятися сказати коханій зайве слово, щоб не виникло підозр, але жести і знаки тіла все одно можуть його видавати.
  • Закоханий чоловік може змінитися не тільки в поведінці, але і зовні: намагається завжди вести себе впевнено, втягувати живіт, тримати спину рівно. Як варіант, змінив гардероб, поміняв духи.

Дружині також легко запідозрити його нове захоплення, оскільки довше звичайного стоїть перед дзеркалом, його поведінка змінилася. Будинки став вести себе не уважно до своїх рідних і всього того, що там відбувається, забуваючи важливі дати, не звертаючи увагу на досягнення дітей. Бути пильними потрібно і коли з'явилося багато роботи або часті відрядження, чоловік частіше став говорити по телефону, листуватися. При цьому телефон постійно тримає при собі, блокує його. Такі чоловіки можуть і навпаки - задаровувати дружину подарунками. Так роблять ті, хто визнає свою неправоту, хочуть спокутувати провину.

Як вести себе жінці

Закоханий хлопець зробив свою роботу: проявив інтерес до дівчини, намагається її досягти. Чим відповісти, як проявить себе дама, яку так намагаються підкорити?

Якщо у жінки є бажання таємно завести зв'язок з одруженим, вона ніколи не повинна робити такі помилки:

  • Бути набридливої. Він поки не її власність. Якщо жінка не хоче скандалів, швидкого розриву відносин, то не повинна завалювати його десятками незрозумілих смс або дзвонити і з'ясовувати ситуацію, тим більше, коли вдома.
  • Ревнувати його. Перш, ніж зважитися на такі відносини, усвідомити, що одружений і чим це може закінчитися. У будь-який час про відносини може дізнатися його дружина і шансів на те, що виберуть саме коханку, не такі й великі.
  • Чи не бути докучливої ​​дружиною, якій все не так. Дівчина повинна стати саме коханкою, другом, порадницею. Це ж стосується і постійних вимог щось купити або проводити більше часу. Не варто забувати, що він поки одружений і у нього діти.
  • Бути ідеальною, невимогливою дамою, яка прощає - хлопці хочуть, щоб саме так поводилася жінка, але часто про такі витирають ноги. Тому потрібно таки себе любити, не дозволяти принижувати.

Психологи не радять в таких випадках поводитися як ідеальна коханка, потрібно залишатися самою собою, цінувати кожен приємний момент, а в разі розриву - не впадати в депресію, а просто отримати з цього урок. Потрібно стати для нього втіхою, подарувати відчуття легкості і свободи, а натомість - цінувати його увагу, розуміння, дякувати за проведений час і подарунки.

Стаття перевірена і схвалена психологом. Гризлова Ольга Юріївна, спеціальний психолог, стаж 15 років. Детальніше про експерта .

Але як повинна себе вести дама, яка починає розуміти, що в неї закохався одружений?
Як поводиться закоханий одружений чоловік, як правильно вчинити в подібних ситуаціях?
У кого зазвичай закохуються одружені чоловіки і з ким готові піти на зраду ?
Як дізнатися по жестикуляції і поведінці?
Чим відповісти, як проявить себе дама, яку так намагаються підкорити?