Реклама
Реклама
Реклама

Завантажити програму для салону краси

  1. Облік салону краси. Завантажити програму обліку Сьогодні практично будь-який вид бізнесу не обходиться...
  2. Геть паперу - справа за програмою!
  3. Після впровадження програми управління салоном краси Salonuchet Ви легко будете економити до 25-30...

Облік салону краси.

Завантажити програму обліку

Сьогодні практично будь-який вид бізнесу не обходиться без автоматизації обліку. Справа відноситься і до салонів краси, які також вимагають жорсткого контролю в управлінській діяльності. Тут вам необхідно вести запис клієнтів, бухгалтерію, фіксувати всі поставки товарів і стежити за витратою матеріалів, спостерігати за тим, як працюють співробітники. Це займає багато часу, тому самостійно вирішувати подібні питання без помилок практично неможливо.

Потрібен помічник? Не варто відразу шукати додаткового співробітника. З веденням обліку допоможе впоратися програма для салону краси. Завантажити її можна прямо зараз на офіційному сайті компанії ІП «Пандора».

Наші фахівці займаються розробкою ПЗ, покликаного спростити і покращити ведення облікової діяльності. Утиліти створюються в досить простому і інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі. У зв'язку з цим не знадобиться особливих знань і навичок для розбору всіх особливостей, якими володіє програма для управління салоном краси. Завантажити, встановити і ознайомитися з ПО - це все, що потрібно на першому етапі.

Після випробування і занесення потрібних даних в базу, ви просто оплачуєте ліцензійну версію і продовжуєте сміливо користуватися інструментом. Програма важить всього 10-15 мегабайт, сумісна c ОС Windows.

Переваги застосування ПО

чим зручна програма для обліку в салоні краси? Завантажити пробну версію можна і до придбання ліцензійного варіанту, тому ви відразу ж переконаєтеся в усіх її переваги:

  • можливість управління салоном з будь-якої точки світу;
  • повний контроль над роботою персоналу;
  • ведення клієнтської бази з історією відвідувань;
  • облік каси, товарооборотов, виручки і т. д .;
  • зниження зайвих витрат;
  • збільшення прибутку, завдяки скороченню помилок, відсутності необхідності в зайвих співробітників.

Ці гідності здатна надати лише одна комп'ютерна програма для салону краси. Завантажити її вигідно і тому, що можна створити індивідуальний доступ до інформації для кожного співробітника. При цьому майстер буде бачити тільки ті дані, які відносяться до його діяльності. Це дозволить запобігти небажаним проблеми всередині колективу.

Геть паперу - справа за програмою!

Ви повний «чайник» в рішенні бухгалтерських питань або просто не вмієте вести облік в салоні краси? Завантажити спеціальну програму на нашому сайті - найбільш розумне рішення. Автоматизація салону забезпечить зручне ведення розкладу майстрів, збереження історії по клієнтам, контроль складу. Вам не буде потрібно наймати компетентного співробітника для вирішення цих справ.

Турбуватися за достовірне ведення бухгалтерії також не варто, оскільки все зробить наша програма обліку для салону краси. Завантажити і освоїти пробну версію - це все, що потрібно від вас. Після цього спокійно купуйте ліцензію і насолоджуйтеся всією красою автоматизації.

Спробуйте завантажити програму для обліку роботи салону краси, і у вас не залишиться сумнівів у доцільності автоматизації бізнесу!

Після впровадження програми управління салоном краси Salonuchet Ви легко будете економити до 25-30 годин на місяць. Це цілих 4 робочих дня!

Ви можете спробувати нашу програму безкоштовно! Просто скачайте додаток з нашого сайту і почніть нею користуватися. Це найкращий інструмент для ведення обліку в салоні краси, причому важить він всього 10-15 мегабайт і запуститься на будь-якому комп'ютері. Поставте програму управління салоном краси SalonUchet зараз, і вона ВІДРАЗУ почне приносити Вам прибуток!

Завантажити облік салону прямо зараз

Вартість програми склад і торгівля - 3000 тенге на місяць. Це вартість ліцензії на один комп'ютер, кількість користувачів не обмежена. Ліцензія на кожен наступний (додатковий) комп'ютер - 400 тенге в місяць.

Що Ви отримаєте за цю ціну:

  1. Повнофункціональну версію програму обліку;
  2. Безкоштовні оновлення на весь період;
  3. 3 години безкоштовного навчання;
  4. Постійну і якісну технічну підтримку, клієнт для нас ДУЖЕ важливий, і це не порожні слова.

Також можна придбати ліцензію одноразової основі без абонентської плати. У цьому випадку ціна ліцензії на один комп'ютер складе 44990 тенге, ліцензія на кожен додатковий комп'ютер стоїть 14990 тенге.

Для покупки ліцензії відправте заявку на адресу [email protected] . У заявці вкажіть Ваші ПІБ та контактні дані. Або зателефонуйте за номером +77071070093.

Бажаємо Вам успіхів у бізнесі і так прибуде з Вами удача!


Завантажити програму для обліку салону краси безкоштовно

Інші програми обліку ShopUchet.kz:

Потрібен помічник?
Ви повний «чайник» в рішенні бухгалтерських питань або просто не вмієте вести облік в салоні краси?