Реклама
Реклама
Реклама

Що таке бюджетні автомати і як вони працюють

  1. Звідки ростуть вуха або на чому робить гроші керуючий БА Web Dealer?
  2. Як стати пайовиком бюджетного автомата?
  3. Пакети часткою в Web Dealer
  4. Виплата дивідендів в Web Dealer
  5. Особливості БА Web Dealer
  6. Як вибрати бюджетний автомат для інвестування?

Бюджетний автомат або просто БА - це програма, що дозволяє заробити на дивідендах і розподілити гроші, які заробляє керуючий і його команда, серед інвесторів, так би мовити пайовиків даного БА.

Їли пояснити ще простіше, то бюджетний автомат - це акціонерне товариство, тільки замість акцій, потрібно купувати частки, стаючи повноправним пайовиком Їли пояснити ще простіше, то бюджетний автомат - це акціонерне товариство, тільки замість акцій, потрібно купувати частки, стаючи повноправним пайовиком. Кожен отримує свої дивіденди, що нараховуються в залежності від розміру частки і інших чинників.

Пропоную розглянути поняття і специфіку бюджетних автоматів на прикладі одного з найпопулярніших - Web Dealer.

Звідки ростуть вуха або на чому робить гроші керуючий БА Web Dealer?

Фішка полягає в створенні або скуповування дешевих сайтів, які і приносять прибуток Фішка полягає в створенні або скуповування дешевих сайтів, які і приносять прибуток. Портфель активів постійно диверсифікується, тобто розширюється. За рахунок цього знижуються ризики. Взагалі в хороших руках сайти приносять пристойний дохід і різними способами. Це не тільки контекстна реклама і платні посилання, але ще і продаж товарів, партнерські програми і т.д. Вибір заробітку диктує тематика сайту. Всім цим займається керуючий бюджетного автомата і його команда. Тобто дольщику не потрібно виконувати «брудну» роботу, просто вкладай гроші і отримуй дивіденди, роботу зробить керуючий. Більш докладно про це викладено в бізнес-плані, який є на офіційному сайті автомата.

Взагалі, бюджетний автомат - це дуже гарний спосіб пошуку інвесторів для здійснення своїх планів і мрій. По крайней мере, з боку керуючого це виглядає саме так.

Як стати пайовиком бюджетного автомата?

По-перше, ви повинні зареєструватися в платіжній системі Webmoney. По-друге, поповнити свій R-гаманець (рублевий). Багато автомати працюють з доларами, але Веб Дилер вибрав для роботи російську валюту.

Авторизувавшись в Вебмані, слідом потрібно зайти на ShareHolder. Якщо проводити аналогію з тим же акціонерним товариством, вийде що ShareHolder - це біржа, де продають і купують акції різних компаній, а в нашому випадку - частки різних бюджетних автоматів. Саме тут можна купити частки Web Dealer, а також на офіційному сайті в розділі «Стати інвестором».

Пакети часткою в Web Dealer

Залежно від кількості часток, буде виплачуватися відповідний щомісячний% дивідендів. У Автоматі діють наступні пакети, які можна купити тільки в такому вигляді:

  • 1 частка вартістю 100 рублів з щомісячною ставкою 0,03%
  • 1000 часткою вартістю 1500 рублів з щомісячною Савкою 2%
  • 10 000 часток можна купити за 12 000 рублів під 2,5% на місяць
  • 35 000 часток загальною вартістю 35 тисяч рублів під 3% на місяць

Якщо вибирати останній пакет послуг, ефективна річна ставка складе: 12х3 = 36%. Погодьтеся непоганий навар за рік.

Також в Web Dealer є привілейовані частки VIP, вони виставляються на продаж тільки за попередньою заявкою. Вартість їх нечувані. 1 частка номіналом 5000 WMR обійдеться в 100 000 рублів. До слова, 1 проста частка має номінал в 1 WMR і коштує 100 руб. У VIP-часткою всього 5 пакетів, максимальна кількість часток в останньому пакеті складає 10 штук загальною вартістю 500 000 рублів.

Виплата дивідендів в Web Dealer

Для початку потрібно відзначити, що дохід розподіляється наступним чином: 40% йде до Фонду управління, 40% керуючому і команді, а що залишилися 20% йдуть на поточне ведення бізнесу.

Виплата дивідендів проводиться щокварталу, з 1 по 5 числа наступних місяців: березень, червень, вересень, грудень. Гроші переводяться на внутрішні гаманці сервісу ShareHolder. Їх можна вивести на карту або рахунок через Вебмані, а можна докупити часткою і помножити прибуток.

Їх можна вивести на карту або рахунок через Вебмані, а можна докупити часткою і помножити прибуток

Страховка для пайовиків (подушка безпеки)

Кожен пайовик в будь-який момент може продати свою частку керуючому, якщо не зможе продати іншим зацікавленим особам. Правда робиться це не за ринковою вартістю часткою, а зі знижкою в 10%. Якщо протягом 7 днів керівник не викупив частку, то знижка анулюється, і керуючий буде зобов'язаний викупити частку протягом 30 днів за ринковою вартістю. Так що в будь-якому випадку гроші ви свої повернете. Всі подібні моменти і інші правила БА прописані в установчій декларації, статуті і угоді учасників.

Особливості БА Web Dealer

Взагалі, потрібно зазначити, що всього зареєстровано 1862 бюджетних автомата, з них всього 9 знаходяться в державному реєстрі, в тому числі і Web Dealer. Це зроблено для того, щоб всі учасники WMTransfer могли отримати інформацію про функціональність даного БА, щомісячних звітах і т.д.

Також цей бюджетний автомат щомісяця публікує на своєму офіційному сайті звіт за попередній місяць. Будь-який бажаючий може ознайомитися з прибутком і розподілом дивідендів в минулому календарному місяці.

Всі нагальні питання вирішуються шляхом голосування пайовиків, що не менш важливо.

Як вибрати бюджетний автомат для інвестування?

Якщо ви хочете купити частки якого-небудь бюджетного автомата, то повинні знати 1 маленьку хитрість. Вона дозволить заробити трохи більше прибутку. Отже, для початку слід нагадати, що весь прибуток БА розподіляється в процентному співвідношенні на:

  1. Супутні витрати (ведення бізнесу)
  2. На виплату премії керуючому і його команді
  3. Решта йде до Фонду управління. Чим вище відсоток коштів від 100% прибутку потрапить до фонду, тим більше буде дивіденд. Тому що дивіденди пайовикам виплачуються з коштів фонду. Так що при виборі БА, віддавайте перевагу тому, де більший% йде до Фонду Управління. Як правило, всі пристойні автомати прописують таку інформацію у відкритому доступі.

Також перед вибором уважно вивчіть установчі документи БА. Не забудьте звернути увагу на рейтинг і мета створення автомата, почитайте відгуки пайовиків. Якщо все буде гранично ясно і не викличе додаткових питань, чому б тоді не заробити в цьому старому-новому бізнесі ?!
Потрібно бути гранично уважним, щоб не нарватися на шахраїв, таких як цей - http://www.lemoner.ru/

Матеріали по темі

Звідки ростуть вуха або на чому робить гроші керуючий БА Web Dealer?
Як стати пайовиком бюджетного автомата?
Звідки ростуть вуха або на чому робить гроші керуючий БА Web Dealer?
Як стати пайовиком бюджетного автомата?
Як вибрати бюджетний автомат для інвестування?
Якщо все буде гранично ясно і не викличе додаткових питань, чому б тоді не заробити в цьому старому-новому бізнесі ?