Реклама
Реклама
Реклама

Як прив'язати карту Ощадбанку

  1. Прив'язати карту Ощадбанку до телефону
  2. Сервіс Сбербанк онлайн. Як прив'язати карту
  3. Система Webmoney: як прив'язати карту Ощадбанку
  4. СістемаРayРal: як прив'язати карту Ощадбанку
  5. Прив'язати карту Ощадбанку до кошелькусістеми Qiwi
  6. Поради

Платіжна карта Ощадбанку - ключ до особистого банківського рахунку. Прив'язка карти до додаткових послуг (мобільний і онлайн банкінг) дозволить її власнику контролювати всі проведені операції по ній. Також це надасть власникові картки можливість вільно оперувати коштами, і здійснювати платежі без відвідування банку.

Прив'язати карту Ощадбанку до телефону Платіжна карта Ощадбанку - ключ до особистого банківського рахунку

банківську картку можна прекрасно використовувати і без її прив'язку до телефону при безготівковій оплаті товарів і послуг. Однак для проведення платежів в мережі інтернет необхідно здійснити приєднання карти до телефонним номером її власника.

Це здійснюється шляхом підключення послуги «Мобільний банк» від Ощадбанку. Прив'язати карту до телефонним номером можна в будь-якому відділення установи. Для активації сервісу необхідно подати заяву (за формою банку). При собі достатньо буде мати ідентифікує особу документ, платіжну картку і сам телефон. Співробітник банку самостійно проведе всі необхідні операції без участі клієнта.

Підключення до сервісу здійснюється банківською установою безкоштовно. Однак подальше його використання для власників дебетових карт є платним. Тарифікація залежить від виду платіжної картки та обраного споживачем пакета:


ПОСЛУГА / ПАКЕТПОВНИЙЕКОНОМРеєстрація абонентського номера та карткових рахунків власникаПОСЛУГА / ПАКЕТПОВНИЙЕКОНОМРеєстрація абонентського номера та карткових рахунків власника

Чи не тариф.

Чи не тариф.

Повідомлення по операціях і авторизації за рахунком:

- 2 місяці від дати підключення;

Чи не тариф.

Чи не надається - після закінчення 2 місяців від дату реєстрації:

  • Visa Gold, Gold MasterCard

Чи не тариф.

  • Visa Classic, MasterCard Standart

60 р. / Міс.

  • Сбербанк Maestro і Visa Electron, ПРО100 «Стандарт», Maestro «Momentum», «Соціальна», «Студентська»

30 р. / Міс.



Надання на СМС запити:

  • інформації про видатковому ліміті по рахунку;

Чи не тариф. 3 р. / Запит

  • короткої історії по картковому рахунку (5 останніх операцій).

Чи не тариф. 15 р. / Запит

По кожній, окремо зареєстрованої карті, абонплата списується автоматично з її рахунку. У разі відсутності коштів надання послуги призупиняється.

Прив'язати номер до карти Ощадбанку її власник може і самостійно, скориставшись банківськими автоматами самообслуговування (банкоматом або терміналом). Для цього необхідно:

1. Вставити картку в пристрій і ввести PIN. У запропонованому меню вибрати категорію «Мобільний банк».

2. Із запропонованих системою операцій вибрати «Підключити основну карту».

Із запропонованих системою операцій вибрати «Підключити основну карту»

3. Далі необхідно вибрати потрібний тарифний план і вказати телефонний номер мобільного.

Далі необхідно вибрати потрібний тарифний план і вказати телефонний номер мобільного

Через деякий час (зазвичай до доби) на вказаний телефон надійде СМС повідомлення про підключення послуги.

Технічні можливості сервісу дозволяють споживачеві під'єднати до одного мобільного номера абонента до 9 клієнтських банківських карток. Для прив'язки нової карти досить при її оформленні попросити співробітника Ощадбанку прив'язати карту до вже зареєстрованого абонентським номером.

Сервіс Сбербанк онлайн. Як прив'язати карту

В системі " Сбербанк онлайн »Прив'язати карту можна тільки після підключення послуги« Мобільний банк ». При цьому, якщо отримання основної платіжної картки супроводжувалося оформленням Універсального договору обслуговування , Користувачеві онлайн сервісу доступні всі його функції.

Використовувати послугу можна і без оформлення універсального договору. Правда, в такому випадку в системі доступний обмежений набір операцій, і тільки за картками (в рамках умов договору обслуговування карти). Розширити можливості можна в будь-який момент, звернувшись до представництва банку (в якому оформлялася основна картка) і уклавши відповідний договір.

Отримати доступ до роботи з послугою можна, пройшовши реєстрацію на сторінці сервісу. Для цього потрібно скористатися посиланням « реєстрація »На головній сторінці сервісу та ввести номер основної картки.

Для цього потрібно скористатися посиланням «   реєстрація   »На головній сторінці сервісу та ввести номер основної картки

Наступний крок - підтвердження операції паролем, отриманим по СМС на номер, прикріплений до карти.

Наступний крок - підтвердження операції паролем, отриманим по СМС на номер, прикріплений до карти

Після системної перевірки відповідності введених даних відкриється сторінка, що дозволяє встановити постійні логін і пароль.

Після системної перевірки відповідності введених даних відкриється сторінка, що дозволяє встановити постійні логін і пароль

Основна карта (використовувалася при активації мобільного банкінгу) прив'язується до сервісу автоматично. Крім неї, в системі будуть відображатися все карти банку (як активні, так і закриті і заблоковані), відкриті клієнтом на території країни. Головна умова при цьому, щоб особисті дані клієнта по всіх продуктах повністю збігалися.

Якщо якась картка клієнта не відображається в меню сервісу, її можна буде прив'язати до системи. Для цього знадобиться подати заяву і надати документи, що ідентифікують споживача. З цією метою необхідно звернутися до відділення установи банку (бажано в те, де оформлена картка).

Крім рахунків пластикових карток система також відображає і всі рахунки споживача (депозитнi, ощадні). При цьому слід врахувати, що в послузі будуть показані тільки рахунки, які відкриті клієнтом в тому ж відділенні, де і основна банківська картка (по якій виходили ідентифікатор і пароль).

Можливість прив'язати рахунок до карти Ощадбанку, оформленого в іншому територіальному представництві, системою не передбачена. Щоб мати онлайн доступ до такого рахунком, знадобиться:

  • оформити будь-яку платіжну картку в цьому ж відділенні;
  • пройти реєстрацію послуги мобільного банкінгу;
  • отримати ідентифікатор і пароль для такої карти.

Система Webmoney: як прив'язати карту Ощадбанку

Користувачі продуктів платіжних систем також можуть прикріпити дебетову карту банку до свого електронного гаманця .

Прив'язати карту Ощадбанку до Вебмані можливо за допомогою сервісу прив'язки рахунку системи Webmoney Transfer . При цьому приєднати карту можливо, якщо власник рахунку є:

  • резидентом РФ;
  • персоніфікованим користувачем (атестат не нижче формального з підтвердженими даними);
  • володарем іменної карти систем Visa / MasterCard (підтримують це протокол захисту даних 3-DSecure).

1. Для проведення процедури користувачеві необхідно авторизуватися в системі сервісу прив'язки, і в розділі «Прикріплення карти» натиснути кнопку «Прикріпити».

Для проведення процедури користувачеві необхідно авторизуватися в системі сервісу прив'язки, і в розділі «Прикріплення карти» натиснути кнопку «Прикріпити»

2. Далі необхідно вибрати номер WM-гаманця і встановити ліміт за операціями.

Далі необхідно вибрати номер WM-гаманця і встановити ліміт за операціями

3. Після цього кроку системою буде запропоновано оформити підписку на послугу оповіщення про проведені операції. При бажанні користувача підключити сервіс необхідно ввести дані електронної пошти та номера телефону (встановити відповідні галочки).

При бажанні користувача підключити сервіс необхідно ввести дані електронної пошти та номера телефону (встановити відповідні галочки)

4. Наступним дією буде введення реквізитів банківської карти (номер, термін дії, коди СVV / СVC). Після цього необхідно натиснути «Продовжити».

Після цього необхідно натиснути «Продовжити»

5. Для підтвердження прив'язки необхідно ввести код, присланий в СМС повідомленні від банківської установи.

Для підтвердження прив'язки необхідно ввести код, присланий в СМС повідомленні від банківської установи

6. Після цього можна завершити процедуру прив'язки натисканням кнопки «Завершити». При успішному проходженні процедури дані прив'язаною карти відобразяться в розділі «Мої рахунки / карти».

При успішному проходженні процедури дані прив'язаною карти відобразяться в розділі «Мої рахунки / карти»

СістемаРayРal: як прив'язати карту Ощадбанку

В системі передбачається можливість прив'язки пластикових карток платіжних систем Visa / MasterCard. При цьому слід врахувати, що їх рівень повинен бути не нижче типів Classic / Standard. Крім цього, картка в обов'язковому порядку повинна бути підключена до послуги мобільного банкінгу.

Для проведення процедури прив'язки карти до рахунку необхідно перейти за посиланням «Додати чи підтвердити банківську карту». Знаходиться ця функція в розділі «Мої рахунки» особистого кабінету користувача . Системою буде запропонована форма для заповнення реквізитів картки.

Після заповнення всіх реквізитів системою буде запропоновано перевірити правильність введених даних. Якщо все чітко, продовження процедури прив'язки карти необхідно підтвердити натисканням «Продовжити». Перед цим слід упевнитися, що на картковому рахунку знаходиться сума в розмірі 1,95 USD (платіж авторизації). Якщо рахунок карти в рублях, то сума буде списана з конверсійним курсом банку . Дані кошти будуть зараховані на рахунок клієнта в системі після підтвердження картки.

Дані кошти будуть зараховані на рахунок клієнта в системі після підтвердження картки

Протягом визначеного часу (2-3 дні) на адресу клієнта системи буде направлений код підтвердження. Його необхідно буде ввести у відповідну форму «Додати чи підтвердити банківську карту».

Його необхідно буде ввести у відповідну форму «Додати чи підтвердити банківську карту»

Прив'язати карту Ощадбанку до кошелькусістеми Qiwi

власнику ківі гаманця прив'язати карту Ощадбанку можна шляхом проходження наступних етапів.

Перебуваючи в своєму інтерфейсі в системі необхідно перейти в розділ «Зареєструвати карту». Зі списку, запропонованого системою, вибрати банківську установу - Сбербанк. Далі необхідно ввести інформацію:

  • картковий номер;
  • дані власника карти (латиницею, і в точності, як зазначено на карті);
  • термін дії платіжної картки;
  • код СVV / СVC (знаходиться зі зворотного боку картки).

При введенні секретного коду необхідно використовувати запропоновану системою віртуальну клавіатуру.

Після введення всіх даних з рахунку карти системою будуть переведені кошти в довільній сумі на рахунок гаманця. Її розмір можна довідатися або з отриманого від банку СМС-повідомлення (послуга мобільний банкінг), або з виписки по рахунку в системі Сбербанк Онлайн. Дані платежа необхідно згодом ввести в графі «Підтвердження карти».

Поради

  1. У разі втрати телефону або зміни номера (до якого прив'язана карта) зверніться до відділення банку і напишіть заяву про відключення послуги за даним номером.
  2. Врахуйте, що до рахунків (електронних гаманців) систем електронних платежів можна прив'язати тільки іменні банківські карти.
  3. Проводити переклад коштів з електронного гаманця на пластикову карту є ідентифікованим користувачам. Перед прив'язкою картки до рахунку пройдіть процес ідентифікації гаманця .

Читайте також