Реклама
Реклама
Реклама

Купити змішувачі (кран) для ванни в Дніпропетровську, Київ, Одеса, Харків, Запоріжжя

  1. Купити змішувач для ванни в Дніпропетровську, Запоріжжі чи Донецьку в інтернет-магазині "АртКераміка"
  2. Який купити кран для ванної?

Купити змішувач для ванни в Дніпропетровську, Запоріжжі чи Донецьку в інтернет-магазині "АртКераміка"

Вибираючи змішувач, покупець повинен точно знати, що отримає якісний товар. В першу чергу велике значення має матеріал виготовлення змішувачів для ванни, душа і інших, перевагою є змішувачі з латунним і сталевим корпусом. У другу - характеристики всієї системи. Надійний виробник гарантує якість своїх товарів і дотримується всі умови виготовлення та продажу. Компанія «Арткераміка» підкаже, як правильно розібратися в численному асортименті кранів, щоб купити саме той, який Вам потрібен.

Який купити кран для ванної?

Змішувачі поділяються на види спеціального призначення і за способом регулювання. Залежно від збірних характеристик, вони діляться на змішувачі для ванни, раковини, для біде, для душа. Існують також універсальні змішувачі, які представляють собою гібрид, щонайменше, двох простих видів. Безумовно, можна купити універсальні крани в нашому магазині і отримати їх додому в таких містах, як Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Одеса та інших населених пунктах України.

І вже після розподілу за видами об'єкта установки вони групуються по внутрішнім характеристикам системи на змішувачі:

  • з двома вентилями;
  • важільні;
  • сенсорні;
  • безконтактні.

змішувачі з двома вентилями - це найпоширеніші крани, які в сучасному світі називають «ретро». Дві ручки, що знаходяться по обидва боки крана регулюють натиск і подачу води з труб, від їх регулювання і буде залежати температура виходу рідини. У самому корпусі знаходяться вентильні головки з прокладками. В силу нових технологій, гумові прокладки стали замінювати керамічними дисками, які служать набагато довше, ніж попереднє їх покоління. Вони більш зносостійкі, але і більш чутливими до якості води, тому вирішивши купити кран для ванни, подбайте і про те, щоб придбати і фільтри.

Важільні змішувачі замінили вентильні крани і принесли в цей світ більше зручності і компактності. Якщо для того, щоб скористатися нормальною температурою води в вентильному крані була потрібна налаштувати обидві ручки, то в цьому випадку одним важелем можна виставити потрібну температуру візуально. За подачу води всередині корпусу тут вже відповідає картридж з дисками з кераміки. Змішувачі з важелем не вимагають ремонту так часто, як з вентилями.

Сенсорні змішувачі дуже зручні для ванної кімнати. Чутлива панель виконає будь-яку команду легким дотиком пальця. За допомогою електронної системи можна виставляти температуру води, силу напору. Сенсорний екран захищений від попадання вологи, а сама смесительная система надійна і довговічна.

Безконтактна смесительная система теж має сенсорні кнопки, але специфічною особливістю є можливість один раз виставити настройки температурного режиму і напору і більше не потрібно нічого регулювати. В системі знаходяться інфрачервоні датчики, які дозволяють включати і вимикати воду без контакту з самим краном. Площа захоплення інфрачервоного променя відрізняється в залежності від технології виробництва самої системи.

Компанія «Арткераміка» працює тільки з кращими європейськими та російськими виробниками змішувачів перевірених торгових марок. Доставка здійснюється в Київ, Дніпропетровськ, Одесу, Харків, Запоріжжя і багато інших міст. Кожен покупець може уточнити потрібну йому інформацію у кваліфікованих менеджерів за телефонами.

Який купити кран для ванної?