Реклама
Реклама
Реклама

Вай фай в "Ластівці" СПб Виборг

  1. Як підключити Вай-Фай в «Ластівці»
  2. Мультимедійний портал «Гід вболівальника»

Для пасажирів швидкісних електропоїздів «Ластівка» наступних за маршрутом Санкт-Петербург - Виборг передбачений бездротовий інтернет Wi-Fi. А в дні проведення ЧС з футболу 2018 пасажири зможуть скористатися ще й мультимедійним інформаційно-розважальним порталом «Гід вболівальника».

Як підключити Вай-Фай в «Ластівці»

Для того щоб увійти в Інтернет, повинні бути підключені до Wi-Fi мережі «Lastochka.Center». Авторизація проводиться двома способами: перший спосіб - вказати мобільний телефон; другий спосіб - якщо є квиток, то вказати останні 4 цифри номера паспорта, номер вагона і номер місця.

Крім того, можна спочатку підключитися до бездротового інтернету, а далі в браузері пристрою набрати Lastochka.center. Для швидкого переходу можна відсканувати QR-код.

Важливо: бездротовий інтернет працює тільки на електропоїздах, позначених спеціальним знаком.

Дана послуга буде працювати на електричках «Ластівка» в тестовому форматі до 1 вересня поточного року. Після цього розробники розглянуть можливість розширення зони покриття.

Мультимедійний портал «Гід вболівальника»

Портал складається з шести розділів, кожен з них присвячений певній тематиці. Тут можна дізнатися про проїзд, вокзалах, вартості квитків та іншої корисної інформації. Користувачі зможуть ознайомитися з розважальним контентом, дізнатися про міста-організатори ЧС 2018 з футболу, їх пам'ятки, ну і звичайно, для уболівальників буде доступна інформація про матчі, що з результатами. Крім тестового контенту на порталі доступні фото і відеоматеріали, як же без них, адже цікаво ж подивитися красиві голи. Сайт можна переглядати на трьох мовах: російській, англійській і китайській (деякі розділи).

При виникненні проблем з підключенням або доступом на портал пасажири зможуть звернутися в службу підтримки за номером 8-800-555-97-30.

Від себе зазначимо, що послуга Wi-Fi в «Ластівці» Санкт-Петербург - Виборг досить актуальна не тільки для приїжджих, у яких телефон в роумінгу і мобільний інтернет дорогою, але і для місцевих жителів. Так як з особистого досвіду знаємо, що протягом усього шляху слідування електрички мобільний інтернет (а іноді і взагалі мережа) раз у раз втрачається.

Читайте також наш матеріал про те, як дістатися до Виборга .