Реклама
Реклама
Реклама

вироби з природного матеріалу | Записи в рубриці вироби з природного матеріалу | Мій скринька: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Шкода, не попалися раніше.Красиві вироби з овочів і фруктів

Ах, що ж ця стаття не зустрілася мені восени, коли Катюшка в школу треба було робити саморобку з овочів! Копала інет, але нічого подібного не зустріла. Щось траплялося або зовсім примітивне, або складне. Але нічого, прийде наступна осінь. До того ж, у вересні треба буде робити вже дві вироби - Вірочка теж стане першокласницею)))

Вироби з овочів і фруктів своїми руками. Дивіться як робити дитячі вироби з овочів і фруктів для дитячого садка і школи з фото. З настанням осені, в городах і полях по всій нашій країні починається збір врожаю. Саме в цю пору року, фрукти і овочі виглядають шалено красивими: вони вже стиглі, міцні і досить яскраві. Тепер вони, крім того, що збуджують апетит, ще й наче підштовхують творити щось нове. Воно й не дивно, адже з зібраних фруктів і відповідно овочів можна зробити дуже красиві і цікаві дитячі вироби з овочів і фруктів - природного матеріалу, при цьому досить швидко і, до речі, зовсім просто. Покажемо вам цікаві гарні вироби з овочів і фруктів, зроблені своїми руками і з фото інструкцією.

У цій статті побачите багато незвичайних виробів з овочів і фруктів і будуть дані корисні поради. Незвичайні вони через те, що ми звикли використовувати овочі і фрукти за їх прямим призначенням - вживати в їжу. Крім того, вироби, виконані з овочів і фруктів своїми руками, довго не зберігається і швидко псується. Що б виготовити такі вироби, потрібне використання гострого ножа, тому дитина повинна працювати тільки під керівництвом дорослого помічника.

Заздалегідь хочемо відзначити, що в більшості виробів потрібно скріплювати між собою деякі деталі вироби, вирізані з овочів або фруктів. Найкраще для цього використовувати звичайні зубочистки. Ну а на крайній випадок сірники.

Ну а на крайній випадок сірники

Прості і красиві дитячі вироби з яблук своїми руками для дитячого саду - чоловічки. Гарний фото приклад.

Для того, щоб приготувати таких невигадливих хлопців знадобляться нижче наступні компоненти: Читати далі