Реклама
Реклама
Реклама

У США позбавлятимуть громадянства за брехню при його отриманні

цею материал Доступний по-русски

3:35, 14 червня 2018

світ

тисяча сто двадцять дві

Рішення про позбавлення громадянства натуралізованого громадянина США може бути прийнято тільки судом.

Ілюстрація / REUTERS

Міністерство національної безпеки США створює спеціальний підрозділ, який буде займатися виявленням і позбавленням громадянства і статусу постійного резидента США осіб, які надали уряду неправдиву інформацію про себе в ході процесу натуралізації.

як передає Голос Америки , Майкл Барс, представник Служби громадянства та імміграції США заявив виданню The Washington Examiner про те, що урядове агентство прийняв на роботу десятки юристів і співробітників служби імміграції для перегляду ймовірно підроблених анкет. Ці люди будуть працювати в Лос-Анджелесі.

Читайте також Італійські популісти хочуть скасувати санкції проти РФ і вислати "всіх" нелегалів

Повідомляється, що осіб, щодо яких будуть проводитися слідчі дії, будуть запрошувати на інтерв'ю з представниками імміграційної служби. У разі укладення про надання завідомо неправдивої інформації справу буде передаватися в Мін'юст США.

Рішення про позбавлення громадянства натуралізованого громадянина США може бути прийнято тільки судом.

Представник Служби громадянства та імміграції США дав зрозуміти, що уряд США цікавлять виключно люди, які свідомо пішли на підробку особистої інформації і отримали громадянство, приховавши свої реальні імена і ін.

"Жодна особа, яка отримала громадянство США, навмисно зображуючи із себе іншого, не буде здивоване тим, що їхня справа буде передано до Мін'юсту для ініціації процедури видворення. Служба громадянства та імміграції США відстежує свідомі акти махінацій ", - заявив Барс.

Як повідомляє видання The Washington Examiner, на даний момент МНБ США передало до Мін'юсту 95 справ при цьому в цілому додатковий розгляд здійснюється по більше 2500 справ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter