Реклама
Реклама
Реклама

Розширення Москви в 2019 році: нові кордони, карта

  1. оновлення Москви
  2. Збільшення ліній метрополітену
  3. Розширення Москви: нові кордони в 2019 році

Три роки в столиці Росії провідними архітекторами розробляється Генплан, з'являться нові кордони розширення Москви, карта на 2019 рік показувати рубежі вже з Калузької областю. У проекті, крім самого плану, не обійшлося без нововведень в правилах забудови і в землекористуванні.

Зміст статті:

оновлення Москви

Столиця і сьогодні є найбільшою агломерацією. Колись в народі було поширено вираз «Москва - не гумова», а виявилося, меж розширення своїх кордонів за багато років так і не досягла, стаючи дедалі потужнішими й крупніше, і далі розвиваючи інфраструктурну мережу і заселяючи людей.

Плановане розширення - до 160 - ти тис. Гектар. Новий район 2030 - х років вмістить близько півтора млн. Чоловік, сформують близько мільйона місць для трудівників. Москвичам будується 60 відсотків житлових квартир від всієї окружної нерухомості. Адміністративні, комерційні та соціальні установи займуть 40 відсотків нових будівель. Обов'язкова наявність лікарень, шкіл, дитячих садів, торгово-розважальних центрів, аптек і багато чого іншого, що і складе комфортне життя навколо. Плановане розширення - до 160 - ти тис

Будуть і додаткові автомагістралі, безліч нових доріг, розв'язок і переїздів. Урядом планується, що нові райони будуть не тільки людьми, а й робітниками, тому буде спостерігатися розвантаження доріг.

Та обставина, що багатьом москвичам не доведеться в години пік їхати в центр і з центру, вплине на рух транспорту по міських магістралях, який буде їхати швидше.

Уже сьогодні будівельники тестую дороги, де буде потрібно реконструкція, де потрібно добудовувати. У цьому довжина магістралі дорівнює 600 км. А попереду вдвічі більше. Незмінна лише автомобільна артерія між старою столицею і Нової Москвою. Ця важливість віддана Калузькому шосе.

Збільшення ліній метрополітену

Метрополітену Москви в наш час приділяється багато часу, виділяється багато коштів для розвитку підземки. В одній частині міста кінцевою станцією поки є Саларьево, згодом це буде Комунарка. Планується прокласти шлях вул. Доватора - сел. Комунарка, протяжністю 18 км. До 30-х років цей напрямок має мати довжину близько 50 - ти км.

На Курськом і Київському напрямках запустять швидкісні поїзди. А також починається побудова додаткових технологічних шляхів.

Розширення Москви: нові кордони в 2019 році

Наступного року столиця приєднає муніципальні освіти в кількості 22 - х сіл і міських поселень. Відбудеться приєднання:

  • Троїцька і Щербинки,
  • Московського і Внуковского,
  • Мосрентген,
  • НЕФЕДІВСЬКЕ,
  • Первомайського та Рязановського,
  • Сосенского і Воскресенського,
  • Фмлімоновского і Десеновского,
  • Київського і Кокошинського,
  • Марушінского і щаповско,
  • Краснопахорского,
  • Роговского і Вороновського,
  • Кленовського,
  • Михайлове-Ярцевского.

Розширення Москви: нові кордони в 2019 році будуть розсунуті. У Новій Москві буде газифікація. У планах також багато зелених насаджень, з'явиться кілька нових парків і скверів, алей. Населення в новому окрузі стане більше. Тому не обійтися без куточків для діточок і спортсменів.

Ті, у кого поблизу Москви є дача, можуть не переживати. Території садівничих ділянок так і залишаться за ними.

Над створенням Нової агломерації вже зараз працюють бригади фахівців. Стратегічним об'єктом розвитку, наприклад, зарахований сел. Румянцево з 50 - ма тисячами робочих місць. Робота нового офісного центру Ком - Сіті вже кипить. Робота індустріального п арка Індиго особливо сподобається розвиваються людям.

Карта нових меж розширення Москви на 2018 рік з'явиться в наступному році. Карта нових меж розширення Москви на 2018 рік з'явиться в наступному році

Схожі новини: