Реклама
Реклама
Реклама

Велотрек та двохсотметровий графіті з'являться в рамках благоустрою Комунарка

Фото: адміністрація поселення Сосенскій

Велотрек, лавки-лежаки і графіті розміром 204 метра з'являться у конторських ставка в селищі Комунарка (Тіна). У 2017 році тут планується комплексний благоустрій території. Про це йдеться в документації адміністрації поселення Сосенскій.

Біля ставка з'являться дитячі та спортивні майданчики з оновленим устаткуванням. Дорожньо-тропиночная мережу буде вимощена плиткою, а в деяких місцях - покриттям з деревинно-полімерної дошки. Також на території обладнають два пірса, один з яких буде з навісом. Для любителів спорту в селищі встановлять велотрек (замкнутий овальне кільце для тренувань на велосипеді), майданчик для воркаута, дерев'яний комплекс для лазіння і велопарковки.

Фотогалерея

Військові Індії під час ракетного випробування знищили космічний супутник, який знаходився на низькій навколоземній орбіті, оголосив в зверненні до нації прем'єр-міністр країни Нарендра Моді. 1 з 3


У парку висадять нові дерева і чагарники: іргу, клен, липу, горобину, черемху, сосну, барбарис, спіреї сіру і японську, калину, а також нові клумби. Крім того, тут оновлять лавки і урни, в тому числі встановлять лавки-лежаки. Вся територія стане доступною для маломобільних відвідувачів.

Крім цього, поруч зі ставком з'явиться графіті площею 204 метри, на якому зображений пейзаж.

Проект графіті. Фото: адміністрація поселення Сосенскій


Всі роботи виконають до 15 жовтня 2017 року.

Посилання по темі

В цьому році в столиці пройде благоустрій десятків дворів і територій освітніх установ. На півночі столиці з'являться три нових невеликих парку. Будуть облаштовані майданчики для вигулу собак. Оновлять газони, встановлять лавочки, замінять контейнерні майданчики для збору сміття. Разом з тим, в 2017 році пройде облаштування нових велодоріжок на Кремлівській набережній, Мохової вулиці, Великій Якиманці, Новому Арбаті, Петрівці, частини Таганській вулиці і на Садовому кільці від Арбата до Долгоруковській вулиці.

Навесні цього року пройде комплексний благоустрій центральних вулиць Троїцька (Тіна). У міському окрузі також з'явиться перша інтерактивна стела з розкладом прибуття автобусів, міський картою і афішею заходів. На території Жулебинский бульвару з'являться нові громадські простору, дитячі та спортивні майданчики, зупинки громадського транспорту. У Жіваревом провулку облаштують гамак і натяжна батут, в Бабушкінському парку - інтерактивні футбольні ворота і дитячі канатні дороги, а на Поклонній горі - майданчик для скейтбордингу.

сюжет: Розвиток Тіна: транспорт, будівництво, дороги