Реклама
Реклама
Реклама

Setl City розпочала будівництво школи в ЖК «Чисте небо»

Setl City

На території мікрорайону комфорт-класу «Чисте небо», розташованого в Приморському районі Петербурга, компанія Setl City почала будівництво сучасної загальноосвітньої школи з двома басейнами. Освітнє установа розрахована на 1100 учнів.

Реалізація проекту ведеться на власні кошти девелопера. Загальноосвітня школа, будівництво якої стартувало зараз в «Чистому небі», розрахована на 1100 хлопців. З них 400 місць розраховано на відвідування учнів початкової школи. В установі запроектовано два басейни - великий і малий, два спортивних зали, актова зала, просторі кабінети, навчально-виробничі майстерні, їдальня, бібліотека. У шкільному дворі, який буде озеленений - з'являться газон, дерева і чагарники, також заплановано стадіон. Він включає футбольне поле, комбіновані майданчики для гри в волейбол і баскетбол. Також з'являться бігові доріжки, майданчики для ігор і відпочинку учнів молодших та старших класів з набивним покриттям.

Термін здачі школи - перший квартал 2021 року, але забудовник планує ввести об'єкт в експлуатацію достроково - до кінця 2019 року.

Нагадаємо, що ще одну школу в рамках проекту «Чисте небо» побудують міська влада. Компанія Setl City в 2017 році за свій рахунок розробила проектну документацію на будівництво школи на 1375 учнів з двома басейнами. Отримано позитивний висновок державної експертизи. Реалізацією проекту займеться профільний комітет адміністрації Петербурга.

«Чисте небо» від Setl City - це житловий комплекс комфорт-класу в 10 хвилинах їзди від станції метро «Комендантська проспект». Вже введені в експлуатацію 5 житлових будинків, територія упорядкована.

Забудовник подбав і про забезпечення жителів соціальною інфраструктурою: в червні 2018 року на території комплексу вже відкрився перший дитячий сад. Установа, побудоване і обладнане на власні кошти Setl City, розраховане на 190 малюків. У будівлі - зали для музичних і фізкультурних занять, у дворі - спортивний майданчик і зона для рухливих ігор, дитяче містечко з яскравими гірками. По периметру - системи відеоспостереження.

Ведеться будівництво другого дитячого садка на 190 місць з басейном, в поточному році планують приступити до зведення третього садка з басейном на 220 хлопців.

Ексклюзивним брокером проекту «Чисте небо» виступає «Петербурзька Нерухомість».

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК «Чисте небо» - забудовник ТОВ "Будівельна компанія" Кам'янка ", проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/chistoe-nebo/declarations