Реклама
Реклама
Реклама

Кабіни від Lamborghini встановлять на канатній дорозі до "Лужників"

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Марат Хуснуллін   Кабіни, вироблені компанією Lamborghini, встановлять на канатній дорозі, що зв'язує Воробйови гори і олімпійський комплекс Лужники

Фото: портал Москва 24 / Марат Хуснуллін

Кабіни, вироблені компанією Lamborghini, встановлять на канатній дорозі, що зв'язує Воробйови гори і олімпійський комплекс "Лужники". Спорудження відкриють до чемпіонату світу з футболу, повідомив заступник мера з питань містобудівної політики і будівництва Марат Хуснуллін.

"Канатна дорога у високому ступені готовності зараз, канати власне вже готові, ми готуємо до монтажу кабіни, вони вже на місці, кабіни зроблені компанією Lamborghini. Думаю, ніяких проблем з запуском до літа до чемпіонату світу у нас не виникне", - цитує Хуснуллін Агентство "Москва" .

Протяжність канатної дороги складе 737 метрів, обслуговувати споруду будуть три станції. Вони розташуються на вулиці Косигіна, на Воробьевской набережній і на Лужнецкой набережній.

Раніше повідомлялося, що прокотитися по канатній дорозі від Воробйових гір до "Лужників" можна буде, сплативши проїзд картою "Трійка" . Тарифи ще не затверджені.

Чемпіонат світу з футболу пройде в РФ з 14 червня по 15 липня. У столиці пройде 12 матчів, які візьмуть стадіони "Спартак" і "Лужники".

Поділитися в соціальних мережах: