Реклама
Реклама
Реклама

Іпотека в ВТБ24 для молодої сім'ї: умови, відгуки

  1. Особливості іпотеки для молодої сім'ї

Банк ВТБ 24 активно розвиває різні програми соціального кредитування. Серед великої кількості фінансових продуктів даної установи банківського типу є безліч привабливих пропозицій.

Незважаючи на це, організація не надає цільових іпотечних продуктів, призначених спеціально для молодих сімей.

При цьому привабливі відсоткові ставки для потенційних позичальників дозволяють придбати нерухомість на вигідних умовах.

Особливості іпотеки для молодої сім'ї

Іпотека для молодої сім'ї від ВТБ 24 може приймати кілька різних форм. Кожен із запропонованих продуктів надається позичальникові, який не старші 35-ти років. При цьому молода пара, яка претендує на отримання іпотечного кредиту, необов'язково повинна бути в офіційному шлюбі.

ЧИТАЙТЕ: Соціальна іпотека для молодої сім'ї

Банк пропонує три основні продукти, які будуть привабливими для потенційних покупців нерухомості.

«Іпотека з державною підтримкою»

В рамках цієї програми молода сім'я може отримати від 500000 до 8000000 рублів. Такий кредит надається під 11% річних терміном до 30-ти років. При цьому мінімально можливий період погашення тримається на рівні 5-ти років.

Щоб скористатися цією пропозицією, необхідно бути учасником державної програми «Молода сім'я». Кошти, отримані в рамках даної іпотечної програми, можна витратити виключно на ті об'єкти нерухомості, які вказані в спеціальному переліку банку.

«Іпотека плюс материнський капітал»

Тут кошти надаються на придбання будь-якої нерухомості. Також слід зазначити факт відсутності прив'язки до конкретного регіону країни, в якій розташоване цікавить позичальника житло.

Банк ВТБ 24 надає іпотеку молодій сім'ї з максимальним терміном погашення до 50-ти років під 9,9%. Величина початкового внеску при цьому тримається на рівні 10%.

«Іпотека плюс житловий сертифікат»

Головна особливість даного банківського продукту - використання житлового сертифіката, який був отриманий в рамках будь-якого чинного проекту з поліпшення житлових умов.

ЧИТАЙТЕ: Сама в игодная іпотека для молодої сім'ї

За допомогою його застосування можна здійснювати погашення заборгованості по кредиту, внаслідок чого розмір щомісячних платежів буде мінімальним. Такий позику надається терміном до 50-ти років під 9,9%.

Початковий внесок в цьому випадку тримається на рівні 10%. Мінімальна сума іпотечного кредиту становить 500000 рублів. Названа цифра може мати тенденцію до зростання.