Реклама
Реклама
Реклама

Неокласика в інтер'єрі будинку: фото кімнат в стилі неокласика, дизайн, тенденції

Неокласика в інтер'єрі стала дуже популярним стилем в процесі облаштування будинку Неокласика в інтер'єрі стала дуже популярним стилем в процесі облаштування будинку. Стильний класичний дизайн, який ніколи не вийде з моди, дуже цікаво поєднується з інноваційними підходами створення комфортного та функціонального житла.

Сучасна неокласика в інтер'єрі сподобається людям, які люблять класичну розкіш в речах і модерн в їх практичному застосуванні.

Неокласицизм в інтер'єрі обійдеться вам не дешево, адже кожен елемент дизайну в цьому стилі має відтінки витонченості.

Проте, інтер'єр в стилі неокласика не терпить надмірності. Все зроблено максимально акуратно і стримано. Проте, інтер'єр в стилі неокласика не терпить надмірності

Неокласика - дизайн інтер'єру, який вітає помірна кількість меблів і декору, доречну природну палітру кольорів, використання класичних візерунків, ліпнини, дзеркал.

Неокласика в інтер'єрі підходить для великих кімнат з високими стелями і великими вікнами, адже неокласицизм вимагає багато простору.

Меблі в стилі неокласика розташована симетрично, в кімнаті багато світла, натуральних матеріалів обробки, класичних фактур.

Для підлоги підійде паркет або паркетна дошка, а стіни можна обклеїти шпалерами або пофарбувати.
Для створення стелі використовують ліпнину, колір стелі - ідеально білий.

Неокласика в інтер'єрі любить елегантну меблі зі світлої або червоною деревини, дорогі натуральні тканини, наявність каміна в цьому ж стилістичному оформленні також вітається.

Незважаючи на лиск і витонченість меблів, вона не повинна перевантажувати інтер'єр, тобто в інтер'єрі неокласика немає зайвих меблів - тільки те, що потрібно і доречно.

Неокласика в інтер'єрі робить кімнату урочистій, а яскраве освітлення і дзеркальні елементи створюють візуально додатковий простір. Неокласика в інтер'єрі робить кімнату урочистій, а яскраве освітлення і дзеркальні елементи створюють візуально додатковий простір

Дизайн в стилі неокласика може бути представлений в блакитному, золотистому, сірому, бежевому, білому, срібному, кремовому, деревному, шоколадному відтінках і їх поєднаннях.

Дизайн інтер'єру в стилі неокласика виглядає добротно, естетично, стильно і небанально.

Якщо говорити про декор, неокласика любить шикарні люстри, стильні неокласичні торшери, оригінальні настільні лампи і бра, картини або панно, штори в підлогу з ламбрекенами, невеликі сучасні килими з чітким або розмитим візерунком, або цікавим орнаментом.

Говорити про неокласика можна дуже багато. Але давайте краще подивимося. Пропонуємо вашій увазі фото інтер'єрів в стилі неокласика. Кухня, спальня, вітальня, ванна кімната в стилі неокласицизм - новий сучасний класичний дизайн вашого будинку.

Кухня, спальня, вітальня, ванна кімната в стилі неокласицизм - новий сучасний класичний дизайн вашого будинку