Реклама
Реклама
Реклама

Елітний дизайн інтер'єру в Москві

  1. Дизайн-проект для вітальні
  2. Елітний дизайн інтер'єру вітальні в світлих тонах в Москві
  3. Контрастний класичний інтер'єр будинку з бруса
  4. Елітна їдальня від дизайнерів інтер'єру в Москві
  5. Елітний дизайн інтер'єру кухні-вітальні
  6. Вітальня з обідньою зоною від дизайнерів Студії Ольги Кондратова
  7. Дизайн-проект для сучасної вітальні
  8. Елітний дизайн інтер'єру з елементами арт-деко

інтер'єр квартири або будинку може бути як бюджетним, так і елітним. Останній відрізняється високою якістю оздоблювальних матеріалів і їх відповідністю всім екологічним стандартам. Крім того, елітні, дорогі інтер'єри містять унікальну меблі авторського дизайну і мають розкішний вигляд. Такі інтер'єри цілком виправдовують вкладені в них кошти. Адже вони ретельно розплановані професіоналами, красиві, зручні і довговічні (якісні матеріали та меблі не вигоряють на сонці і не деформуються під впливом сухого повітря і інших негативних чинників). Розглянемо приклади елітного дизайну інтер'єру в Москві, розроблені нашою студією.

Дизайн-проект для вітальні

У цьому інтер'єрі простора вітальня розділена на дві функціональних області. Одна з них грає роль власне вітальні, друга ж служить обідньою зоною. Приміщення містить масивні дивани та довгий обідній стіл на 10 персон, тому може використовуватися для вечірок в компанії друзів. Область їдальнею межує з кухнею, відокремленої від вітальні широким арочним отвором. Інтер'єр виконаний в коричневих тонах, на тлі яких добре виглядає більш світлі меблі. Особливу розкіш приміщенню надають світильники у формі звисаючих гронами скляних кульок.

Елітний дизайн інтер'єру вітальні в світлих тонах в Москві

Наступний проект був виконаний нами в бежево-пісочного відтінках. Тут ви побачите простору світлу вітальню з високими стелями і великою віконним отвором. Центром уваги в цій кімнаті є гобелен на стіні під стелею. Його візерунки віддалено нагадують єгипетські мотиви, що надає приміщенню особливий шарм. даний дизайн проект також містить два дивана, парні крісла, кавовий і журнальний столики. Він доповнюється вишуканими кованими люстрами, стилізованими під канделябри.

Контрастний класичний інтер'єр будинку з бруса

Контрастний класичний інтер'єр будинку з бруса

На фото: Елітний дизайн інтер'єру будинку з бруса

У цьому прикладі ви побачите вітальню зі сходами на другий поверх. Оздоблення даної кімнати була виконана в світлих тонах, сильно контрастують з чорним контуром сходи, її опорами і каміном. Цей елітний дизайн інтер'єру в Москві містить меблі в ретро-стилі і світильники-прожектори на триногах. Опори сходи виконані у вигляді класичних колон. Таке поєднання стилів робить приміщення одночасно схожим на строгий англійська кабінет і старовинне вітрильне судно.

Елітна їдальня від дизайнерів інтер'єру в Москві

Елітна їдальня від дизайнерів інтер'єру в Москві

На фото: Дизайн класичної їдальнею в молочно-кремових відтінках

Даний проект був розроблений для замовника, провідного світський спосіб життя. Йому була потрібна простора світла їдальня для організації банкетів. Дизайнери Студії Ольги Кондратова взяли на себе виконання цього завдання і представили клієнту приміщення з високими стелями, вікнами в підлогу, класичної меблями (великим обіднім столом і стільцями) і пілястрами. Кімната доповнюється масивними кришталевими люстрами, безліччю настінних бра і сучасним телевізором, гармонійно вписаним в старовинний інтер'єр.

Елітний дизайн інтер'єру кухні-вітальні

Цей розкішний проект поєднує в собі сучасний стиль і нотки ретро. Тут ви знайдете м'які дивани і крісло сучасного дизайну . Ці компоненти доповнюються старовинними буфетом і кухонними меблями з елементами класики. Область приготування їжі в даному приміщенні відокремлена від вітальні за допомогою кухонного острова. Елітність розглянутого дизайну інтер'єру в Москві підкреслюється великою кількістю позолоти на стелі і меблів, оригінальними світильниками і витонченими вітражами. У приміщенні також є вбудовані стельові світильники, що поліпшують якість підсвічування. Вони зливаються з загальним фоном і не порушують гармонію інтер'єру.

Вітальня з обідньою зоною від дизайнерів Студії Ольги Кондратова

У наступному проекті вітальня вийшла просторою за рахунок об'єднання двох сусідніх приміщень. Тому тут ви знайдете два вікна, що наповнюють простір денним світлом. У цій кімнаті знаходиться обідня зона з круглим столом і кількома стільцями. Сама ж область вітальні в елітному дизайні інтер'єру в Москві оснащена диваном, кавовим столиком, вбудованими книжковими шафами, каміном і телевізором. Камін, шафи і телевізор візуально об'єднані в одну групу рельєфними ліпними карнизами.

Дизайн-проект для сучасної вітальні

Для замовника, що віддає перевагу сучасний стиль оформлення, наш дизайнер інтер'єрів в Москві розробив авторський проект. У ньому ви знайдете дзеркало на всю стіну, декороване символічними колонами-перегородками. Ця комбінація створює ілюзію продовження приміщення за межі дзеркала. Кімната містить сучасні меблі з металевими каркасами і компактний биокамин. Вітальня примикає до лоджії, обладнаної під зону відпочинку. Туди ведуть два широких дверні прорізи.

Елітний дизайн інтер'єру з елементами арт-деко

Елітний дизайн інтер'єру з елементами арт-деко

На малюнку: Елітний дизайн інтер'єру вітальні-їдальні в стилі арт-деко

У просторій кімнаті на фото ви побачите розкішний інтер'єр з вітальні і обідньої зонами. Тут є: журнальний столик, оббиті велюром дивани та стільці, обідній стіл, тумба і телевізор. Однак особливий шарм цього інтер'єру надають інші складові приміщення. Серед них: дизайнерські кришталеві люстри, дзеркало в металевій оправі у вигляді сонячних променів і два панно з боків від телевізора. Панно складаються з дзеркальної мозаїки ретельно продуманої форми. Такий дизайн підсилює відображають функції кожного компонента мозаїки і збагачує кімнату барвистими переливами світла у вечірній час.

Якщо ви не бажаєте економити на якості ремонту і хочете замовити розробку елітного дизайну інтер'єру в Москві, виберіть один із запропонованих варіантів. Не знайшовши тут нічого підходящого для себе, ви можете звернутися в студію за розробкою іншого проекту. Дизайнери врахують ваші побажання, вивчать особливості житла і створять унікальний інтер'єр, що відповідає вашим особистим уявленням про красу і зручність.

Текст: Римма Александрова