Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн вітальні 15 кв.м.

  1. Загальне оформлення та декор

Вітальню 15 кв. м можна назвати великою, але цієї площі досить, щоб зробити кімнату затишною, красивою і стильною.

м можна назвати великою, але цієї площі досить, щоб зробити кімнату затишною, красивою і стильною

При такій квадратурі варто утриматися від вишуканих і помпезних бароко або ампіру. Масивні меблі зробить кімнату візуально менше. А ось неокласика з гармонійним включенням елементів сучасного інтер'єру буде більш вдалим рішенням.

Скандинавський, хай-тек, мінімалізм підійдуть для любителів простоти, строгих форм.

Загальне оформлення та декор

Світлі однотонні відтінки в інтер'єрі є універсальним фоном. Нейтральна колірна гамма дозволяє сміливіше вибирати яскраві аксесуари, не боячись перебору.

Дизайн вітальні 15 кв. м в яскравих фарбах також доречний, але в розведеному вигляді. Знайти «золоту середину» в комбінуванні різних відтінків може тільки досвідчений дизайнер. В нашій студії «Абрис» ви зможете замовити проект і разом з фахівцем опрацювати можливі варіанти обробки, меблювання кімнати.

В нашій студії «Абрис» ви зможете замовити проект і разом з фахівцем опрацювати можливі варіанти обробки, меблювання кімнати

Компактна меблі простих форм допоможе оптимізувати простір. Декор в сучасному інтер'єрі все більше тяжіє до мінімалізму, але тим, хто дуже любить активний прикрашення, можна запропонувати варіанти з грамотно розставленими яскравими акцентами. Тут головне правило - використовувати не більше трьох-чотирьох кольорів.