Реклама
Реклама
Реклама

У Червоній Пахре побудують гірськолижний комплекс

Фото: ТАСС / Руслан Шамуков

Велика зона відпочинку з гірськолижником комплексом і кемпінгами для туристів з'явиться в Тіна в районі поселення Червона Пахра, повідомляє офіційний портал мера і уряду Москви.

"В даний час в Червоній Пахре вже є невеликий спортивний комплекс, однак новий проект планування передбачає збільшення рекреаційної зони до 100 гектарів зі створенням великого гірськолижного комплексу", - пояснила начальник управління розвитку нових територій Москомархітектури Марина Єгорова.

У цьому місці також планується зробити майданчики для занять екстремальними видами спорту.

Раніше повідомлялося, що гірськолижний парк з'явиться в селі Верескіно в Молжаніновському районі на півночі Москви. Парк буде розташовуватися поблизу річки Східної.

На території Москви і Московської області зараз працюють десятки гірськолижних комплексів та курортів. Серед найбільш популярних: гірськолижний комплекс Burton Gorky Park в парку Горького, гірськолижний комплекс "Кант", гірськолижний курорт "Сорочан", всесезонний гірськолижний комплекс "сніжками" в Красногорську, гірськолижний центр "Лоза" неподалік від Сергієва Посада, спортивний парк "Волен" в Яхроме Дмитровського району.

сюжет: Розвиток Тіна: транспорт, будівництво, дороги