Реклама
Реклама
Реклама

Готель Czarny Potok Resort & SPA 4 * - Польський Аспен

Затишно розташований біля підніжжя гори Явожина Криницька, готель   Czarny Potok Resort & SPA   (Чарні Потік) це чудове місце як для тихого сімейного відпочинку так і виїзду великою галасливою компанією з друзями і колегами Затишно розташований біля підніжжя гори Явожина Криницька, готель Czarny Potok Resort & SPA (Чарні Потік) це чудове місце як для тихого сімейного відпочинку так і виїзду великою галасливою компанією з друзями і колегами.
Високий стандарт готелю, доступність спортивних і культурних споруд в поєднанні з красивим природним оточенням дозволяють готелю Czarny Potok Resort & SPA зайняти гідне місце серед кращих туристичних об'єктів в регіоні.
Готель розташований в одному з найкрасивіших курортів Польщі - Криниця Здруй, менш ніж в 100 км від міста Попрад і близько 2 годин їзди від Кракова і Закопане. На більш ніж 3 га знаходиться 12 будівель, архітектура яких прекрасно інтегрується з ландшафтом місцевості.
Наших гостей чекають 237 просторих і комфортабельних номерів, сорок два з яких є номерами напівлюкс і двох розкішних президентських люкса. На території готелю працюють три ресторани, в яких подають страви як інтернаціональної так і традиційно польської кухні.
Затишне курортне місто, відомий своїми лікувальними джерелами, став головним натхненням для створення 5-зіркового СПА готелю. Комплекс СПА розміщується в самoм центрі готельного комплексу. На чотирьох рівнях, об'єднаних між собою, відвідувачам надаються такі послуги: басейн, оздоровчі сауни, а так же VIP комплекс Бескидських саун, з'єднаний ліфтом з приватним процедурним кабінетом і 11 кабінетами СПА, перукарнях салоном і кардіо-фітнес центром. Нашою метою і філософією є повернення до джерел істинного СПА - цілющій мінеральній воді, яка дає життя, красу, умиротворення.
Саме тому, у всіх процедурах застосовується мануальна техніка, об'єднані з бальнеологією. Ми використовуємо найкращі продукти косметичної марки BABOR, SOTHYS, SKINCEUTICALS, що базуються тільки на натуральних компонентах.
Городок Криниця Здруй славиться сучасними гірськолижними комплексами та величезними палацами зимових видів спорту. На даний момент це найбільший оснащений новітніми технологіями гірськолижний курорт в Польщі. Найвищою вершиною є Явожина Криницька. Не далеко від Криниці розвиваються два гірськолижні курорти Верхомля і Дві долини. Цікавими для лижників також будуть дві станції на Слотвинах і в Тиліч. Розташований в 1,3 км від гірськолижного підйомника Явожини, готель Czarny Potok Resort & SPA є ідеальним місцем для любителів «білого шаленства».
Явожина Криницька (1114 м.н.р.м.) - вершина Сондецького Бескиду, найвища вершина гірського хребта Явожини знаходиться в його східній частині. Північні і східні схили спадають до долини Чарного Потоку, в той час. як південно-західні схили - до Долини Шчавніцка. Схили гори вкриті змішаними лісами і печерами. На східному схилі можна знайти Камінь Диявола.
На вершині гори знаходяться:
- гондоловая дорога
- 9 лижних трас (зелена, синя, червона і чорна), - вночі освітлюються
- канатна дорога
- 2 лижних спуску для дітей
- 7 лижних спусків, приготованих за допомогою ратраков
- школа для самих маленьких майбутніх лижників "DIMBO" знаходиться біля готелю "Czarny Potok Resort & SPA"
На вершину Явожини Криницькій пасажирів переносить найсучасніша в Польщі канатна дорога гондольного типу. Довжина дороги - 2 211 м. Нижня станція знаходиться в Долині Чарного Потоку. Протягом години вона може із зручністю і безпечно перевезти 1600 чоловік в просторих шестимісні кабінах, що пересуваються зі швидкістю 5 м / с. Час їзди близько 7 хвилин.
Явожину Криницьку і "Czarny Potok Resort & SPA" з'єднує дивно красивий "Чорний потік", що протікає через всю територію готелю, шум якого діє заспокійливо на дорослих і маленьких гостей і нагадує про близькість природи. Версія для друку