Реклама
Реклама
Реклама

Голуби на весіллі

Традиція випускати в політ на весіллі білосніжних голубів існує давно.

І користується популярністю: з парою голубів молодята влаштовують фотосесію , Перед тим як їх випустити загадують бажання, а випустивши - дивляться їм услід ...

Само собою, голуби не на якусь «волю» не відлітають. Вони повертаються на рідний голубник, щоб незабаром опинитися в руках у інших молодят, і цим заробити собі і своєму господареві.

Чому саме голубам випала честь злітати з ніжних пальчиків нареченої і сильних рук нареченого?

Голуби завжди були символом миру, щастя, благополуччя і любові. Згадайте, адже закоханих називають «голубками».

Можливо, традиція випускати голубів прийшла до нас з Італії. В Італії вже багато років існує звичай - наречена напередодні весілля випускає на волю білих голубів. Голубка символізує дівчину, яка залишає рідну домівку (клітку).

Сьогодні вважається, що голуби, випущені в небо, неодмінно принесуть молодим щастя.
З польотом голубів пов'язано багато забобонів. Наприклад, бажання, загадане молодятами в момент зльоту пташок, «обов'язково здійсниться», якщо птахи відразу зметнуться вгору.

Якщо птиці злетять разом, значить, і молодята завжди будуть разом, сімейне життя їх буде щасливого і довгого.

А ще по польоту голубів судять про те, хто ж буде первістком в молодій сім'ї. Якщо в небі вперед вирветься голуб, якого тримав наречений, то народиться хлопчик, якщо голуб нареченої - дівчинка. А як там в небі розібрати де чий голуб ... Хоча на лапку однієї з птахів можна пов'язати стрічку, яка буде служити розпізнавальним знаком.

Отже, ви все-таки зважилися взяти голубів в руки.

У кого ж взяти пташок?

Замовляйте голубів у відомих агентствах. У нашому каталозі є координати фірм, які займаються утриманням голубів і надають їх для урочистостей. Білі голуби, яких пропонують вам громадяни «з сумнівною репутацією», можуть виявитися не дресированими, а просто декоративними. Такі голуби не привчені повертатися додому, і коли ви їх випустіть в політ, вони просто полетять і заблукають, не знайдуть дороги додому. А жити на волі вони не зможуть, так як не привчені до вільного життя.

замовляти голубів краще в перевірених фірмах, тому що невідомі птахи можуть виявитися переносниками хвороб.

До того ж непрофесіонали можуть дати вам голубів, добре нагодовану. А що роблять добре нагодовані голуби? .. Той, хто знає людей напередодні весілля влаштує своїм вихованцям дієту - весільних голубів перед весіллям не годують.

Скільки коштує пара голубів?

Потримати в руках голубків, а потім випустити їх в небо - від 90 тисяч білоруських рублів. Однак деякі фірми, які здають в оренду автомобілі для весіль , Пропонують своїм клієнтам бонус: пару голубів безкоштовно. Так що, замовивши лімузин, можна заощадити на пташок ...

Як вести себе, коли в ваших руках голуби?

Випустити пташок в політ можна в будь-якому місці: перед рестораном, на порозі РАГСу, в парку ... Вирішувати вам.

головне:

Чи не стискайте руки, голуб все одно не полетить, поки ви його не випустите.
Не поспішайте випускати птахів. та й фотограф не дозволить вам зробити цього: знімки з голубами дуже ефектні і прикрасять ваш весільний альбом.

А як тільки зберетеся випускати пташок, повідомте фотографу: він зніме їх політ в режимі «розкадровки». І ви отримаєте багато фотографій птахів, що летять.

Чому саме голубам випала честь злітати з ніжних пальчиків нареченої і сильних рук нареченого?
У кого ж взяти пташок?
А що роблять добре нагодовані голуби?
Скільки коштує пара голубів?
Як вести себе, коли в ваших руках голуби?