Реклама
Реклама
Реклама

Кумин запропонував віддати муніципальним депутатам контроль над містобудуванням

Фото: Агентство "Москва" / Кирило Зиков

Кандидат на пост мера Москви від КПРФ Вадим Кумин запропонував віддати під повний контроль муніципальних депутатів містобудівну галузь. За його словами, муніципальні депутати повинні контролювати і капітальний ремонт будинків, і реалізацію програм реновації. Про це пише Агентство "Москва" .

"Тобто всі міські програми повинні реалізовуватися з дозволу муніципальних депутатів", - сказав Кумин. Кандидат в мери додав, що така норма діяла раніше. "Зараз їх обходять, на мій погляд, всі рішення повинні прийматися тільки з підпису рад", - сказав він.

Вибори мера столиці відбудуться в Єдиний день голосування 9 вересня. З 33 кандидатів зареєстрували п'ятьох: Сергія Собяніна, Іллю Свиридова від "Справедливої ​​Росії", Михайла Дегтярьова від ЛДПР, Вадима Куминов від КПРФ і Михайла Балакіна від "Союзу городян". Кандидати проводять серію зустрічей з громадськими діячами, експертами і городянами. Під час візитів обговорюються питання транспорту, екології, торгівлі, міграції, медицини та будівництва, а також інші аспекти міського життя.