Реклама
Реклама
Реклама

Підземна гідроізоляція. Гідроізоляція стін підвалу зсередини від компанії СТ-Ізоляція.

  1. Гідроізоляція і дренаж підземної частини будівлі зовні при новому будівництві
  2. Гідроізоляція підвалу зсередини при новому будівництві та ремонті
  3. Гідроізоляція примикання «стіна-фундаментну плиту» зовні (Вузол 5.1)
  4. Гідроізоляція примикання «стіна-фундаментну плиту» зсередини (Вузол 5.2)

Підземна гідроізоляція є невід'ємною частиною гідроізоляції всієї будівлі. До підвалу проникають грунтові і осадові води, а також волога з протікають водопровідних або каналізаційних труб. Вода в підвалах є наслідком неправильного побудованого фундаменту, матеріалів і методів гідроізоляції. Результат таких помилок може - неможливість використовувати приміщення підвалу: через вогкість з'являються грибок і пліснява, утворюються тріщини в фундаменті. Тому надійна гідроізоляція стін підвалу - це одна з головних умов довговічною експлуатації будівель, споруд та обладнання.

Пристрій якісної підземної гідроізоляції залежить від характеру впливу води, особливостей конструкцій та матеріалів, функціональних вимог до приміщень. Роботи з гідроізоляції підвалів включають в себе гідроізоляцію стін і підлоги. Їх можна проводити як в споруджуваних будинках, так і в старих будинках. При новому будівництві виконується зовнішня гідроізоляція стін підвалу, а в старих забудовах ведеться гідроізоляція підвалу зсередини. Для пристрою ефективної підземної гідроізоляції, особливо якщо на території будівництва присутні грунтові води, обов'язково необхідно встановити хорошу дренажну систему.

Компанія "СТ-Ізоляція" виконує весь комплекс робіт по підземній гідроізоляції на об'єктах різного ступеня складності: в підвалах, тунелях, підземних переходах, підземних парковках і т.д. Наші фахівці запропонують вам оптимальне технічне рішення по зовнішній гідроізоляції стін підвалу і гідроізоляції підвалу зсередини, а також підберуть необхідний комплекс матеріалів.

Гідроізоляція і дренаж підземної частини будівлі зовні при новому будівництві

Гідроізоляція і дренаж підземної частини будівлі зовні при новому будівництві

Гідроізоляція підвалу зсередини при новому будівництві та ремонті

Гідроізоляція підвалу зсередини при новому будівництві та ремонті

Гідроізоляція примикання «стіна-фундаментну плиту» зовні (Вузол 5.1)

1)

Гідроізоляція примикання «стіна-фундаментну плиту» зсередини (Вузол 5.2)

2)