Реклама
Реклама
Реклама

Qualcomm заплатила 1,34 мільярда євро для заборони продажів деяких iPhone в Німеччині

цею материал Доступний по-русски

Земельний суд Мюнхена ухвалив, що Apple порушила патент Qualcomm установкою на iPhone технологію економії енергії при включеному модемі.

Земельний суд Мюнхена ухвалив, що Apple порушила патент Qualcomm установкою на iPhone технологію економії енергії при включеному модемі

На час розгляду апеляції iPhone 7 і iPhone 8 стануть недоступними в 15 магазинах Apple в Німеччині \ УНІАН

Компанія-виробник процесорів і компонентів для мобільних пристроїв Qualcomm внесла забезпечувальний платіж в розмірі 1,34 млрд євро для вступу в силу тимчасової судової заборони на продаж у Німеччині ряду моделей iPhone.

Читайте також У Німеччині можуть заборонити продаж iPhone 7 і 8

«Qualcomm Incorporated оголосила про те, що внесла гарантійну заставу в розмірі 1,34 млрд євро. Депозит необхідний, щоб компанія забезпечила вступ в силу рішення суду від 20 грудня 2018 року, згідно з яким Apple порушила запатентовані енергозберігаючі технології Qualcomm », - йдеться в повідомленні компанії, передає kommersant .

20 грудня 2018 року Земельний суд Мюнхена ухвалив, що Apple порушила патент Qualcomm установкою на iPhone технологію економії енергії при включеному модемі. Згідно з вердиктом суду, Apple буде заборонено продавати в Німеччині деякі моделі своїх смартфонів.

«Зрозуміло, ми розчаровані таким рішенням, - заявили тоді в компанії.- Всі моделі iPhone будуть доступні покупцям через постачальників і реселерів в 4,3 тис. Точок по всій Німеччині. На час розгляду апеляції iPhone 7 і iPhone 8 НЕ будуть доступні в 15 магазинах Apple в Німеччині. iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR залишаться в продажу в усіх наших магазинах ».

Відзначається, що вирок може бути оскаржений у Вищому земельному суді. Забезпечувальні платежі передбачені для виконання судових рішень в разі, якщо, незважаючи на проміжну перемогу, учасник процесу все ж програє справу в суді вищої інстанції і потім повинен відшкодувати збитки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter