Реклама
Реклама
Реклама

Санаторій Сонячний берег Геленджик сайт

Санаторій «Сонячний берег» розташовується в неймовірному красивому районі знаменитого Чорноморського курорту Геленджик в безпосередній близькості від моря

Санаторій «Сонячний берег» розташовується в неймовірному красивому районі знаменитого Чорноморського курорту Геленджик в безпосередній близькості від моря Санаторій «Сонячний берег» розташовується в неймовірному красивому районі знаменитого Чорноморського курорту Геленджик в безпосередній близькості від моря.

Якщо і можна поєднати дивовижне і неповторне проведення часу з оздоровчими заходами, спрямованими на поліпшення здоров'я і самопочуття, то тільки тут.

Номерний фонд санаторно-оздоровчого комплексу представлений одномісними та двомісними однокімнатними номерами, які мали необхідними зручностями, і двомісними двокімнатні номери класу «Люкс». Кожен з номерів прекрасно відремонтований, оснащений сучасними меблями і обладнаний прекрасної новою технікою.

Інфраструктура санаторію характеризується наявністю наступних об'єктів: їдальні, танцювальним майданчиком, дискоклуб, більярдної, бібліотекою, відеосалоном. Тут також для відпочиваючих надана можливість користуватися тренажерним залом, спортивним залом, сауною, обладнаної купіллю, і басейном, наповненим чистою морською водою. У пункті прокату спортивного інвентарю можна орендувати необхідне Інфраструктура санаторію характеризується наявністю наступних об'єктів: їдальні, танцювальним майданчиком, дискоклуб, більярдної, бібліотекою, відеосалоном спорядження. В оздоровниці також функціонують перукарня, медичний пункт, бюро екскурсій, платна автомобільна парковка, а також бюро, де можна замовити авіаційні і залізничні квитки.

У санаторному комплексі діє повний пансіон харчування, відповідно до якого гостям запропоновано оцінити різноманітність поданих до їх столів страв, в тому числі дієтичних. Харчуються гості в комфортабельному і затишному обідньому залі їдальні.

Лікування в санаторії «Сонячний берег» здійснюється за наступними напрямками: органів дихання і травлення, кровоносної, кістково-м'язової та нервової систем, гінекологічних хвороб.

Протягом року в оздоровницю разом з батьками приймаються діти різних вікових категорій без обмежень. Тут малюкам надана можливість відпочити в суспільстві однолітків і оздоровитися.

Неподалік від здравниці простягається власний чудово обладнаний пляж, який межує з водами Чорного моря Неподалік від здравниці простягається власний чудово обладнаний пляж, який межує з водами Чорного моря. У прокатному пункті є можливість орендувати обладнання, необхідне для пляжного відпочинку: парасольки, шезлонги, а також водний інвентар тощо.

Санаторій «Сонячний берег» Геленджик вітає гостей, бажаючих пізнати смак приємного пляжного відпочинку і, поряд з цим, оздоровити себе і своїх близьких.