Реклама
Реклама
Реклама

пансіонат Геленджик

  1. Опис і умови відпочинку в пансіонаті Геленджик
  2. Інфраструктура пансіонату в Геленджику

Адреса: вул. Херсонська, д. 1, Геленджик, Росія

Показати ціни

У центрі міста Геленджик, який розташований на Кубані, на набережній, прямо на березі моря розташувався 3-х поверховий корпус пансіонату Геленджик на 145 місць. Ціни на 2016 рік ви можете дізнатися на цьому офіційному сайті. Пансіонат обладнаний всім необхідним для комфортного відпочинку: кафе з прекрасним інтер'єром і видом на море, затишні номери, автостоянка, дитячий ігровий майданчик, салон краси.

У Геленджику знаходиться безліч розваг - працюють 3 аквапарку, боулінг-клуби, дельфінарій і океанаріум. На вершині Маркхотского хребта, на висоті 600 метрів над рівнем моря, розташовуються два гірських парку: "Сафарі-парк", населений дикими тваринами, і культурно-розважальний комплекс "Олімп".

На висоті пташиного польоту Ви можете відвідати кафе і ресторани, канатні дороги і колесо огляду. Безліч туристичних бюро, розташованих на набережній курорту, надають великий вибір екскурсій.

Безліч туристичних бюро, розташованих на набережній курорту, надають великий вибір екскурсій

Опис і умови відпочинку в пансіонаті Геленджик

Пансіонат Геленджик пропонує 4 типів номерів різної категорії і комфортності. Всі номери оснащені кондиціонером, телевізором, холодильником, а територія потопає в зелені і квітах.

  • Номерний фонд: 1-місні номери; 2-х місні номери однокімнатні; 3-х місні номери однокімнатні;
  • У номерах є ванна, умивальник, унітаз, телевізор, холодильник. Всі номери оснащені спліт-системами. Холодна і гаряча вода подається постійно.
  • Харчування: 3-х разове в кафе пансіонату, меню комплексне; обслуговування офіціантами.

Пляж знаходиться в 30 м від пансіонату. Це міський піщаний пляж, де є все, що потрібно для повноцінного відпочинку: лежаки і парасольки (вони беруться в прокат), кабінки для переодягання, місце для гри в волейбол. Також на пляжі працює кафе. Тут же можна замовити і різні морські екскурсії: прогулянку на яхті, катання на бананах, катамаранах. Тут же працює центр підводного плавання.

Вся прилегла до пансіонату територія-це красива паркова зона, де завжди чисто і затишно. Ще однією незаперечною перевагою пансіонату Геленджик є той факт, що він розташований безпосередньо біля моря. Тут постояльцям не доведеться нудьгувати, адже якщо вони захочуть розважитися, то з легкістю знайдуть поблизу клуб, бар, боулінг-центр, аквапарк і багато-багато іншого.

На території пансіонату є майданчик. В якості ще одного розваги можна відвідати дельфінарій, який розташований неподалік. Поруч з пансіонатом знаходяться два аквапарки: «Бегемот» і «Золота бухта». У пішої доступності розташована набережна, де також є маса цікавих розваг. А якщо набридне перебувати весь час у місті і на пляжі, завжди можна замовити різні екскурсії - екскурсійні бюро працюють прямо на вулиці.

Інфраструктура пансіонату в Геленджику

  • басейни
  • магазин пляжних аксесуарів, продуктів, сувенірний
  • парковка відкрита платна
  • їдальня: (в корпусі, меню комплексне, працює з 8.00 до 20.00)

00)

Показати ціни