Реклама
Реклама
Реклама

Відпочинок з дітьми в Підмосков'ї в "Садиба Острів" - сімейний відпочинок

Для поліпшення взаємин всередині сім'ї дуже корисно час від часу влаштовувати сімейний відпочинок. Перш ніж зайнятися організацією сімейного відпочинку варто вибрати місце, де вам і вашим рідним буде весело і комфортно. Ідеальним варіантом у даному випадку є Рибальська Садиба «Острів», розташування якої дозволить кожному бажаючому відвідати це чудове місце і сповна насолодитися відмінним відпочинком на території комплексу.

Казкова атмосфера, барвисті пейзажі, рибалка з проживанням і ще багато чого цікавого - все це і навіть більше люб'язно пропонує своїм гостям Рибальська Садиба «Острів». Всього в декількох кілометрах від МКАД затишно розташувалася база відпочинку в Підмосков'ї, де вас чекають платні ставки, сімейні розваги та високоякісний сервіс гостинного персоналу.

Рай для справжнього рибалки

Якщо ви не уявляєте свого життя без рибалки, тоді ви на вірному шляху. Адже завдяки Рибальській садибі «Острів» ви маєте унікальний шанс організувати ідеальний відпочинок на вихідні. А це: платна риболовля, чудові умови, гарантований улов, а також можливість продемонструвати свої таланти і навички в сфері риболовлі. Переглянути, і ознайомитися з картою платних ставків ви можете на Рибальська Садиба «Острів» офіційний сайт.

Таким чином, якщо вас цікавить рибалка в Підмосков'ї, то кращого місця для проведення часу в компанії таких же затятих рибалок як і ви вам не знайти. Цікаво, що завдяки регулярним зариблення платна риболовля в Підмосков'ї принесе масу задоволення як досвідченому, так і починаючому рибалці. У цій справі, як відомо, однаково важливий і процес і результат. Тому багаті рибою ставки Підмосков'я в даний момент чекають саме вас.

Якщо вас зацікавила платна риболовля, але по приїзду на територію Рибальській Садиби «Острів» ви з жалем зрозуміли, що забули весь рибальський інвентар будинку, не поспішайте засмучуватися. Адже придбати все необхідне ви можете безпосередньо на території Садиби. У разі необхідності ви завжди можете проконсультуватися з професійними продавцями, які з радістю підкажуть вам, яку снасть і насадку краще купити.

Вирушаючи на риболовлю, не забудьте озброїтись не тільки необхідними снастями, але і хорошим настроєм. І тоді рибалка в Підмосков'ї принесе вам масу задоволення, а ваші труди увінчаються успіхом у вигляді багатого улову.

Як поєднати сімейний відпочинок і риболовлю

Кращого місця для ідеального відпочинку в колі улюбленої дружної сім'ї, ніж Рибальська Садиба «Острів» вам напевно не знайти. Сімейний відпочинок в Підмосков'ї в оточенні мальовничої природи, на чистому повітрі і в доброзичливій атмосфері - все це чекає на Вас і Вашу родину на «Острові».

Тут кожен член Вашої родини знайде заняття до душі і в той момент, коли ви будете насолоджуватися риболовлею, ваші дітки будуть весело гратися на території облаштованій яскравою дитячого майданчика. Також для найменших гостей бази відпочинку в Підмосков'ї передбачений невеликий «живий куточок», де малеча зможе познайомитися з братами нашими меншими і дізнатися більше про природу Підмосков'я. Відпочинок з дітьми в Підмосков'ї - це чудова ідея, втілити яку вам з радістю допоможе наш «Острів» Рибальська Садиба. У літній період відкрито дитяче кафе. Тут кожен бажаючий зможе придбати морозиво, прохолодні напої, повітряну кукурудзу і солодку вату.

Сімейні змагання також є частиною програми відпочинку, адже будь-які змагання допомагають зміцнити командний дух сім'ї, зблизити її членів і зміцнити довірливі стосунки між рідними. Ви і ваша сім'я завжди можете взяти участь в одному з рибальських турнірів. Платна риболовля передбачає відмінний відпочинок і комфортабельні готелі Підмосков'я, де вас дружелюбно зустрінуть і поселять в самий комфортабельний номер.

Якщо Ви не займаєтеся риболовлею, то ми раді запропонувати Вам дитячі та спортивні майданчики (вводяться в експлуатацію з травня 2016 г.). На спортивному майданчику можна буде пограти в міні-футбол, волейбол або баскетбол.

Якщо ж Ви хочете спокою, то можна буде просто влаштуватися на дерев'яних гойдалках або полежати в гамаках.

Ми раді запропонувати всім бажаючим пограти в російський більярд.

Що смачного приготувала для вас Рибальська Садиба «Острів»

Вам напевно знайоме, як хочеться з'їсти щось смачне після тривалого перебування на свіжому повітрі в очікуванні чергової рибки. Відпочинок в Підмосков'ї передбачає не тільки платну рибалку і розваги для всієї родини, а й дуже смачне меню ресторану, де ви завжди можете порадувати себе і своїх близьких різними стравами на будь-який смак.

Наша база відпочинку в Підмосков'ї пропонує вам відвідати наш ресторан, де ви зможете замовити як сімейна вечеря, так і корпоративний банкет. Цікаво, що наш ресторан побудований з дерева і нагадує мисливський будиночок, якому притаманні виключно натуральні матеріали, трофеї мисливців та інші атрибути. Саме тут вас чекає незабутній розкішний відпочинок, який, безсумнівно, запам'ятається надовго.

Серед ексклюзивних страв, які ви можете замовити, особливої ​​уваги стоять страви з дичини, а також ароматна свежепойманная риба. Тому не пропустіть можливості замовити тури Підмосков'ї і побачити всі ці краси на власні очі.

Корпоративні заходи, весілля і банкети.

Ми раді запропонувати Вам провести в нашому сімейному клубі святкові заходи. Ми пропонуємо своїм Гостям організацію торжества «під ключ». На Ваше замовлення ми готові оформити зал. Обмеження в оформленні - Ваша і наша фантазія і фінансові можливості. Якщо планується весілля, то ми перед торжеством готові зробити практично будь-яку зачіску і макіяж як нареченій, так і гостям. Перед весільним торжеством ми також можемо організувати парубочий і девишник.
У нас Ви зможете піднятися на повітряній кулі, здивувати своїх гостей Мікромагія або співаючими офіціантами. Дані послуги обумовлюються заздалегідь.

У банкетному залі встановлена ​​професійна музична система з функцією «Караоке»

Якщо у Вас намічається корпоративний захід на невелику кількість людей (до 50 гостей) і Ви не хочете стандартний свято в ресторані, то ми готові запропонувати Вам Клубну альтанку. В альтанці є кондиціонер, дров'яна піч, ТБ, музична система з караоке. Альтанка розташовується біля водойми. Тут можна чудово провести час на природі і спробувати себе в ролі рибалки.

більярд

На території Сімейного Клубу ми раді запропонувати всім бажаючим пограти в російський більярд. Тут усі охочі зможуть відмінно провести час і відпочити, насолоджуючись атмосферою азартної гри. Розмір столу - 10 футів.

Розмір приміщення дозволяє проводити час великою компанією. Якщо хтось не хоче грати, можна відпочити і провести час за бесідою на м'яких і зручних диванах.

Якщо хтось не хоче грати, можна відпочити і провести час за бесідою на м'яких і зручних диванах