Реклама
Реклама
Реклама

Платіжна система онлайн переказів грошей Контакт

  1. Як зробити переказ грошей через Контакт
  2. Як отримати гроші через Контакт
  3. Як робити платежі через Контакт
  4. Чи можна взяти позику через систему Контакт
  5. Платіжна система Контакт - відгуки користувачів

Вітаю вас, шановні читачі блогу Rabota-Vo

Вітаю вас, шановні читачі блогу Rabota-Vo.ru! Всі ми іноді відправляємо або отримуємо (що набагато приємніше) грошові перекази. Робити це через почту не дуже-то вигідно через високі відсотків і необгрунтовано розтягнутих термінів. Але є альтернативні платіжні сервіси, які пропонують кращі умови. Безперечним лідером серед них вважається система Контакт.

Створена в 1999 році, вона стала основою для формування нового сегмента фінансового ринку. Розробники системи спочатку орієнтувалися на простих користувачів і запропонували їм ряд порівняно недорогих і доступних послуг. Зараз через Contact можна:

• здійснити швидкий переказ грошей;

• оплатити якісь послуги або куплені товари;

• провести будь-який платіж за максимально спрощеною схемою.

Переказ коштів через систему Contact зручні простим людям і організаціям. Вона дозволяє переводити кошти знайомим, робити покупки, оплачувати працю віртуальних співробітників (адже робота на дому віддалено використовується багатьма компаніями). Всі операції проводяться швидко, комісія за послуги мінімальна.

Незважаючи на великі можливості, схема роботи Contact дійсно проста. Розібратися, як користуватися Контактом, зможе кожен. Нижче описані основні функції системи, що дозволяють переводити і отримувати кошти.

Як зробити переказ грошей через Контакт

Головна функція системи Contact - швидкий і зручний переказ коштів, який проводиться за простою схемою. Зокрема, звичайному користувачеві (фізособі) не треба навіть відкривати рахунок, щоб перерахувати гроші іншій людині або організації (юрособі). Операція може бути виконана різними способами.

Описувати всі доступні варіанти не буду, на сайті системи Contact все викладено дуже докладно. Розповім коротко про деякі способи перевести кошти, зокрема, про онлайн переклади Контакт.

• Щоб зробити переклад з пункту, досить просто прийти туди з грошима і з паспортом. Все інше зробить оператор. Відправивши гроші, треба зв'язатися з одержувачем, повідомити суму і номер транзакції.

• Точно так само можна перерахувати кошти на рахунок по будь-яких реквізитах, що зручно, якщо одержувач - організація. Виконати це можна будь-яким описаним тут способом.

• Contact дозволяє відправляти гроші з рахунку мобільного. При цьому той, кому вони призначені, може отримати готівку в будь-якому пункті даної платіжної системи.

• Contact співпрацює з декількома компаніями, що мають свої платіжні термінали. Через них теж можна відправляти перекази, правда, сума не повинна перевищувати 15 тис. Рублів.

• Через Contact здійснюються онлайн перекази грошей з однієї картки на іншу. Все робиться через спеціальний сервіс, де треба вказати номери обох карток і суму.

Окремо хочу розповісти про сервіс Contact 24, який надає користувачам аналог електронного гаманця. Тільки там зберігаються реальні рублі. Щоб здійснювати всі доступні в системі Контакт види переказів, треба зайти на сайт цього сервісу і зареєструватися.

Як отримати гроші через Контакт

Система Contact працює оперативно, переклади перераховуються швидко. Комісію оплачує той, хто відправив кошти. Щоб отримати гроші, достатньо:

• дізнатися у відправника його ПІБ, суму, унікальний № та валюту переказу;

• прийти в операційний пункт мережі Contact з паспортом;

• отримати готівку.

Як робити платежі через Контакт

Система Contact пропонує спрощену схему оплати придбаних товарів і всіляких послуг. Користувач може заплатити за інтернет або стільниковий зв'язок, страховку або комуналку, поповнити рахунок в інший електронній платіжній системі, погасити кредит. Це можна зробити:

• в будь-якому пункті мережі Контакт;

• через спеціальний онлайн сервіс Contact24.

Про те, як переводити гроші через Контакт, я докладно написав вище, там все зрозуміло. Якщо людині складно здійснити оплату онлайн, він завжди може взяти потрібну суму і паспорт, прийти в операційний пункт системи і перерахувати кошти.

Чи можна взяти позику через систему Контакт

Моментальні нецільові позики - найбільш затребуваний кредитний продукт, їх видають багато банків, спеціалізовані онлайн-сервіси та всі великі платіжні системи. Зараз легко можна взяти кредит на Вебмані , На гаманець Ківі або Яндекс. Цілком природно, що система Contact теж пропонує швидкі позики готівкою.

Рішення про видачу позики приймається за годину, забезпечення (заставу або поручительство) не потрібно. Є у Contact Банку та інші пропозиції (кредитні карти, варіанти рефінансування, мікропозики для нерезидентів РФ). Всі кредитні програми описані на сайті системи.

Крім того, з системою Contact співпрацюють багато фінансових організацій і великі сервіси швидкого кредитування. Зазвичай при оформленні онлайн-кредиту користувач може вибрати, отримати чи йому мікропозик на Ківі гаманець , На карту, на рахунок в якому-небудь банку або ж готівкою через Контакт.

Багато кредитні сервіси пропонують користувачам Contact кращі умови. Наприклад, компанія MoneyMan, де можна отримати моментальний займ на Яндекс гаманець , Встановила максимальний ліміт в 15 тис. Рублів. Але людина, яка вже брав там кредити, а також пред'являв паспорт оператору системи Контакт (при отриманні готівки), може запросити до 1 млн. Рублів.

Платіжна система Контакт - відгуки користувачів

Багато хто віддає перевагу працювати з системою Contact, людей приваблює простота використання, невисокі процентні ставки за здійснення переказів і платежів, швидкість перерахування грошей. Я прочитав відгуки про цей сервіс, вони, як правило, непогані. Люди відзначають, що:

• в системі прийнятні комісії;

• техпідтримка Contact повністю адекватна;

• сервіс надійний, платежі захищені, переклади приходять швидко.

Є, правда, і негативні відгуки, але вони найчастіше пов'язані з помилками, допущеними самими користувачами. Якщо людина ввела невірні дані при відправці коштів, особливо за кордон, гроші йому, звичайно, повернуть, але процедура може затягнутися.

В іншому Contact - вигідна, зручна і надійна система, якої цілком можна користуватися для відправки та отримання переказів.

На цьому хочу побажати вам успіхів і удачі. До нових зустрічей на сторінках блогу Rabota-Vo.ru!

Вас це може зацікавити: