Реклама
Реклама
Реклама

Купити сайт під ключ і почати діяти

  1. Як розробляються сайти Коли Ви раніше не стикалися зі створенням і розробкою веб-сайтів, але раптово...

Як розробляються сайти

Коли Ви раніше не стикалися зі створенням і розробкою веб-сайтів, але раптово виникала така необхідність, для вирішення цього завдання є три різних шляхи:

  • онлайн-сервіси. Ви без зусиль зможете відшукати в мережі ресурси, що пропонують за допомогою простого конструктора створити сайт менш ніж за годину. При цьому для виконання завдання від Вас не буде потрібно ніяких спеціальних знань і умінь. За запевненням творців подібних сервісів, з конструктором зможе впоратися навіть школяр;
  • звернення до фріланісерам. Це фахівці різних профілів, які виконують роботу віддалено. Тобто при виникненні проблем, Вам можуть просто не відповісти на лист, дзвінок або смс, і зовсім не обов'язково, що Вам представилися своїм реальним ім'ям. Не хочеться брати всіх під одну «гребінку», зустрічаються серед них і талановиті хлопці. Але де гарантії, що Ви потрапите на такого? Зав'язування ділових відносин з фрілансером в цілому схоже на лотерею;
  • візит в веб-студію. Це найвірніший вибір, коли мова йде про створення інструменту для бізнесу. Вибір цього шляху обійдеться Вам дорожче двох попередніх, але така співпраця буде найбільш плідним. Результатом цього партнерства стане продукт максимально задовольняє Ваші вимоги і, створений для вирішення саме Ваших завдань.

При замовленні продукту з грифом «під ключ» Ви отримуєте повністю готове рішення. Якщо говорити про створення під ключ сайту, то замовник отримує готовий до стабільної роботи, повноцінний веб-ресурс. При оформленні замовлення клієнт вказав, які вимоги він висуває до майбутнього сайту, які на готовий ресурс будуть покладені завдання, а також мета, яку він планує досягти з появою такого бізнес-інструменту. Все це буде враховано, і замовник відразу може починати діяти - реалізовувати свої плани. при створенні звичайного сайту деякі етапи можуть бути пропущені. Наприклад, сайт буде готовий, але не наповнений контентом і т.п. Кожен етап робіт при звичайній розробці сайту «приклеює» до підсумкової вартості проекту певну суму, а якщо «під ключ» - Ви платите за все відразу. Виходить вигідніше, і допрацьовувати нічого не доведеться.

Де замовити сайт під ключ

Пропозицій на ринку більше ніж потрібно і цінова політика у всіх різна. Однак ціна не завжди говорить про якість. Нерідко вартість штучно завищується. Багато хто вважає: - Дорого, значить якісно. Це не завжди відповідає реальності. Перед замовленням або візитом в веб-студію, заочно познайомтеся з потенційним розробником Вашого сайту. перегляньте його роботи, почитайте відгуки, але не тк, що на їхньому сайті, а де-небудь на тематичному форумі. Ідеальним рішенням буде зустрітися і поговорити віч-на-віч з тим, хто вже став набувачем продуктів цього розробника. Це допоможе Вам зрозуміти, чи варто мати справу з такою «конторою».

Це допоможе Вам зрозуміти, чи варто мати справу з такою «конторою»

Але де гарантії, що Ви потрапите на такого?